Wc/toilet verstopt? · JVD Direct Services regio Utrecht

24/7 bereikbaar. Bel gratis 0800 1428

Een verstopte wc komt helaas geregeld voor. Je wc spoelt niet door en het water komt omhoog. Dit probleem wil je graag snel verholpen hebben, want een verstopt toilet veroorzaakt vervelende geuren en een onaangenaam aanzicht. JVD Direct Services snapt dit en kan u helpen met het ontstoppen van uw wc. Eerst geven we u een aantal tips om zelf de verstopping op te lossen.

Bel gratis: 0800 14 28

Uw wc ontstoppen

Probeer uw wc te ontstoppen met de speciale ontstoppers die in de winkel te vinden zijn. Zo is er de welbekende rode ontstopper, maar gebruik daarbij ook de vloeibare ontstopper, bijvoorbeeld van HG. Ook soda wordt regelmatig gebruikt bij een verstopt toilet.

Onze loodgieters horen helaas regelmatig dat die chemische middelen de verstopping ook erger kunnen maken. Als dit soort middelen niet meer werken, dan is het verstandig een specialist te bellen om uw toilet te ontstoppen.

De specialist in ontstoppen

JVD Direct Services heeft duizenden toiletten verholpen van hun verstoppen en heeft dus zeer veel ervaring. Meer dan 25 jaar werken zij al met de beste specialisten en met het beste gereedschap. U kunt ons altijd bellen en een afspraak maken. Een half uur voordat wij komen, bellen we u op, zodat u niet de hele dag thuis hoeft te blijven.

Ons werkgebied voor de regio Utrecht

Werkgebied Utrecht

Hoofdkantoor JVD Direct Services B.V.

wc verstopt

WC verstopt?

Afspraak maken

Ervaringen

Ik heb afgelopen week JVD ingeschakeld voor de verstopping van het toilet. Op vakkundige wijze is dit probleem door monteur Ben opgelost, ook het feit dat hij leuke verhalen en know-how heeft, is voor mij reden deze review achter te laten. mvg
Timmer
Goede service Ik kwam thuis en constateerde dat het toilet verstopt was. Ik bel JVD en ben zeer te spreken over de snelheid en vriendelijk contact door telefoon. Binnen één uur kwam er een vriendelijke monteur is het probleem zeer snel heeft opgelost. JVD bedankt! Groet Ad.
Ad
Ik kwam thuis en constateerde dat het toilet verstopt was. Ik bel JVD en ben zeer te spreken over de snelheid en vriendelijk contact door telefoon. Binnen één uur kwam er een vriendelijke monteur is het probleem zeer snel heeft opgelost. JVD bedankt! Groet Ad.
Ad