WC verstopt

Altijd een monteur in uw regio.

Is uw wc verstopt? Dit komt bij de meeste huishoudens wel eens voor. Bij een verstopte wc komt het water omhoog na het doortrekken, in plaats van dat u het ziet verdwijnen of begint de afvoer te borrelen. Heeft u last van deze problemen? Dan wilt u uiteraard dat uw verstopte wc zo snel mogelijk weer verholpen wordt. JVD Direct Services is 24/7 bereikbaar en helpt u graag in uw regio!

Ons werkgebied

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
 • Dekking midden Nederland
 • 24 uur en 7 dagen
 • Geen voorrijkosten
 • Meer dan 30 jaar ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt

Riool verstopt

Oorzaken verstopte wc

Een verstopte wc kan veel oorzaken hebben, deze hebben we hier voor u op een rijtje gezet:

 • Directe oorzaak
  Het doorspoelen van niet geschikte objecten kan een directe oorzaak zijn van een verstopte wc.
 • Indirecte oorzaak
  Slijtage aan uw leiding is een indirecte oorzaak. Breuken of verzakkingen in de leidingen zorgen ook voor veel overlast. Het reinigen van uw leiding is dan niet voldoende om de verstopte wc op te lossen.
 • Afschot
  Een andere oorzaak is dat als een riool niet goed op afschot loopt, dat het vuil zich verzamelt bij de knikken in het riool. Het vuil kan hierdoor niet meer wegstromen en veroorzaakt een verstopping in het riool, waardoor ook uw wc verstopt raakt. Bij deze oorzaak is het reinigen van uw leiding niet voldoende als het leidingstelsel in slechte staat verkeert.
 • Breuk
  Een verstopte wc geeft een grote druk op de leidingen, hierdoor zullen de leidingen breken. Niet alleen door de hoge druk van een verstopping kunnen de leidingen breken dit kan ook door verzakkingen en boomwortels veroorzaakt worden.

Doe-het- zelf

In de winkel vindt u heel veel verschillende middelen om uw verstopte wc mee te ontstoppen. Bijvoorbeeld HG ontstoppers, maar ook soda wordt vaak gebruikt om te ontstoppen. Als u liever niet met chemische middeltjes te werk wilt gaan, kunt u de oude vertrouwde plopper of trekveer gebruiken om de verstopping op te lossen. Regelmatig komt het voor dat er agressieve middelen worden gebruikt, die de verstopping uiteindelijk alleen maar erger maken. Als alle huis-tuin- en-keukenmiddeltjes niet meer werken, dan zit uw toilet zodanig verstopt dat er een expert bij moet komen.

Vakmanschap

JVD Direct Services is gespecialiseerd in het vakkundig oplossen en repareren van een verstopte wc. Met 20 jaar ervaring en alleen het beste gereedschap, ontstoppen wij uw wc snel en professioneel. Is uw wc verstopt? Neem dan gelijk contact met ons op, dan zorgen wij ervoor dat uw wc zo snel mogelijk ontstopt wordt. Nog een voordeel: u hoeft niet de hele dag thuis te blijven. Wij bellen u een half uur voordat de monteur uw kant op gaat.

Al onze voordelen op een rijtje:

 • Wij zijn 24-uur per dag bereikbaar voor u
 • U krijgt vooraf een prijsopgave: zo komt u nooit voor verrassingen te staan
 • Wij maken gebruik van speciale onderhoudscontracten

24/7 bereikbaar

Bij JVD Direct Services staan we klaar om u te helpen met uw verstopte wc. Wacht niet te lang, daardoor zullen de problemen alleen maar verergeren. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Op de dag dat onze monteur bij u thuis langskomt voor uw verstopte wc hoeft u niet de hele dag thuis te blijven: wij bellen u een half uur, voordat de monteur uw kant op komt.

Bel gratis: 085 020 78 78

Riool verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

Online afspraak maken

Maak een afspraak