WC/toilet verstopt? JVD Direct Services is dé expert in uw regio

24/7 bereikbaar. Bel gratis 0800 1428

Een verstopte wc komt bij de meeste huishoudens weleens voor. Vaak loopt het toilet niet meer door of de afvoer borrelt. Spoelt uw wc niet meer krachtig door of heeft u last van de bovenstaande problemen? Dan wilt u zo snel mogelijk uw wc ontstoppen, want een verstopt toilet veroorzaakt al snel stank of een onaangenaam aanzicht.

Bel gratis: 0800 14 28

Oorzaken

Een verstopte wc kan veel oorzaken hebben. Alle oorzaken hebben we hier op een rijtje gezet.

 • Directe oorzaak
  Direct kan dit bijvoorbeeld het doorspoelen van niet geschikte objecten zijn. Hierdoor wordt de toegang tot het gemeenteriool verspert en kan het water uw huis niet verlaten.
 • Indirecte oorzaak
  Een indirecte oorzaak is slijtage aan uw leiding. Breuken en verzakkingen in de leiding zorgen voor veel overlast. Hierbij is het reinigen van uw leiding vaak niet voldoende om het probleem op te lossen. De leiding zal echt ontstopt moeten worden.
 • Afschot
  Als een riool niet goed op afschot loopt, verzamelt zich vuil bij knikken in het riool. Het vuil kan niet meer wegstromen, en dit veroorzaakt een verstopping. Het reinigen van uw leiding is niet voldoende als het leidingstelsel in slechte staat verkeert.
 • Breuk
  Als de verstopping grote druk op de leidingen geeft, zullen de leidingen breken. Maar niet alleen door de hoge druk kunnen leidingen breken. Ook verzakkingen en boomwortels veroorzaken breuken in uw rioolstelsel.

Doe-het- zelf

In de winkels zijn natuurlijk heel veel speciale ontstoppers te vinden. Zo zijn er bijvoorbeeld HG ontstoppers, maar ook soda wordt vaak gebruikt om te ontstoppen. Als u niet met chemische middeltjes te werk wilt gaan, kunt u natuurlijk ook de oude vertrouwde plopper of trekveer gebruiken. Niet elke wc- ontstopper werkt even goed, maar dat zult u vanzelf merken. Het komt regelmatig voor dat onze klanten een agressief spulletje hebben gebruikt in de hoop het toilet te ontstoppen, die uiteindelijk de verstopping erger gemaakt had. Als alle huis-tuin- en-keukenmiddeltjes niet meer werken, dan zit uw toilet zodanig verstopt dat er een expert bij moet komen.

Vakmanschap

JVD Direct Services is gespecialiseerd in het vakkundig repareren van een verstopt toilet. Met 20 jaar ervaring en alleen het beste gereedschap, ontstoppen wij uw wc snel en professioneel. Neem gelijk contact met ons op, en zorg ervoor dat uw wc zo snel mogelijk ontstopt wordt. Nog een voordeel: u hoeft niet de hele dag thuis te blijven. Wij bellen u een half uur voordat de monteur uw kant op gaat.

Al onze voordelen op een rijtje:

 • Wij zijn 24-uur per dag bereikbaar voor u
 • U krijgt vooraf een prijsopgave: zo komt u nooit voor verrassingen te staan
 • Wij maken gebruik van speciale onderhoudscontracten

Neem gelijk contact op

Wij van JVD Direct Services staan klaar om u te helpen bij een rioolverstopping. Wacht daarom niet te lang, want de problemen zullen alleen maar verergeren. Neem nu vrijblijvend contact met ons op. U hoeft op de dag dat wij komen ontstoppen niet de hele dag thuis te blijven: wij bellen u een half uur voordat de monteur vertrekt.

Ons werkgebied

Amsterdam

Haarlem

Purmerend

Almere

Amersfoort

Utrecht

Den Haag

Alkmaar

wc verstopt

WC verstopt?

Afspraak maken

Ervaringen

Ik heb afgelopen week JVD ingeschakeld voor de verstopping van het toilet. Op vakkundige wijze is dit probleem door monteur Ben opgelost, ook het feit dat hij leuke verhalen en know-how heeft, is voor mij reden deze review achter te laten. mvg
Timmer
Goede service Ik kwam thuis en constateerde dat het toilet verstopt was. Ik bel JVD en ben zeer te spreken over de snelheid en vriendelijk contact door telefoon. Binnen één uur kwam er een vriendelijke monteur is het probleem zeer snel heeft opgelost. JVD bedankt! Groet Ad.
Ad
Ik kwam thuis en constateerde dat het toilet verstopt was. Ik bel JVD en ben zeer te spreken over de snelheid en vriendelijk contact door telefoon. Binnen één uur kwam er een vriendelijke monteur is het probleem zeer snel heeft opgelost. JVD bedankt! Groet Ad.
Ad