WC verstopt Amsterdam

Is uw wc verstopt in regio Amsterdam? Dit kunt u merken als uw wc niet meer krachtig doorspoelt of als het water na het doortrekken omhoog komt. Uiteraard wilt u de verstopping zo snel mogelijk verholpen hebben. JVD Direct Services is 24/7 bereikbaar en helpt u graag in Amsterdam en omstreken!

Ons werkgebied voor de regio Amsterdam

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
 • Dekking midden Nederland
 • 24 uur en 7 dagen
 • Geen voorrijkosten
 • Meer dan 30 jaar ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt

Riool verstopt

Oorzaken verstopte wc

Er zijn kunnen verschillende oorzaken zijn waarom uw wc verstopt is, deze hebben we hieronder voor u op een rijtje gezet:

 • Directe oorzaak
  Als niet geschikte objecten door de wc worden gespoeld, kan dit een directe oorzaak zijn van een verstopte wc.
 • Indirecte oorzaak
  Een indirecte oorzaak is slijtage aan uw leidingen, breuken of verzakkingen in de leidingen zorgen ook voor veel overlast. Alleen de leiding reinigen is niet voldoende.
 • Afschot
  Als het riool niet goed op afschot loopt, dan verzamelt het vuil zich in de knikken in het riool, waardoor het vuil niet meer kan wegstromen en er een verstopping ontstaat. Als het leidingstelsel in slechte staat verkeert is het reinigen van uw leiding is niet voldoende.
 • Breuk
  Een verstopte wc geeft een grote druk op de leiding, waardoor de leiding kan breken. Ook door verzakkingen en boomwortels kan de leiding breken.

Doe-het-zelf

Er zijn verschillende middelen te koop in de winkel om uw verstopte wc mee te ontstoppen. Bijvoorbeeld HG ontstoppers of soda. Gebruikt u liever geen chemische middeltjes? Dan kunt u de oude vertrouwde plopper of trekveer gebruiken om de verstopping op te lossen. Er worden regelmatig agressieve middelen gebruikt om een verstopping op te lossen, alleen wordt het hier vaak alleen maar erger van. Als alle huis-tuin- en-keukenmiddeltjes niet werken, dan zit uw wc zodanig verstopt dat er een expert bij moet komen.

Vakmanschap

JVD Direct Services is al 20 jaar gespecialiseerd in het vakkundig oplossen en repareren van een verstopte wc. Wij gebruiken alleen het beste gereedschap en ontstoppen uw wc snel en professioneel. Is uw wc verstopt? Neem dan gelijk contact met ons op, dan zorgen wij ervoor dat uw wc zo snel mogelijk ontstopt wordt. Nog een voordeel: u hoeft niet de hele dag thuis te blijven. Wij bellen u een half uur voordat de monteur uw kant op gaat.

Al onze voordelen op een rijtje:

 • Wij zijn 24-uur per dag bereikbaar voor u
 • U krijgt vooraf een prijsopgave: zo komt u nooit voor verrassingen te staan
 • Wij maken gebruik van speciale onderhoudscontracten

24/7 bereikbaar

Bij JVD Direct Services staan we 24/7 voor u klaar om u te helpen met uw verstopte wc. Wacht niet te lang, daardoor zullen de problemen alleen maar verergeren. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Op de dag dat onze monteur bij u thuis langskomt voor uw verstopte wc hoeft u niet de hele dag thuis te blijven: wij bellen u een half uur, voordat de monteur uw kant op komt.

Bel gratis: 085 020 78 78

Riool verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

Online afspraak maken

Maak een afspraak