WC/toilet verstopt Amersfoort

Een verstopte wc komt bij de meeste huishoudens weleens voor. Vaak loopt het toilet niet meer door of de afvoer borrelt. Spoelt uw wc niet meer krachtig door of heeft u last van de bovenstaande problemen? Dan wilt u zo snel mogelijk uw wc ontstoppen, want een verstopt toilet veroorzaakt al snel stank of een onaangenaam aanzicht.

Ons werkgebied voor de regio Amersfoort

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
 • Dekking midden Nederland
 • 24 uur en 7 dagen
 • Geen voorrijkosten
 • Meer dan 30 jaar ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt

Riool verstopt

Oorzaken

Een verstopte wc kan veel oorzaken hebben. Alle oorzaken hebben we hier op een rijtje gezet.

 • Directe oorzaak
  Direct kan dit bijvoorbeeld het doorspoelen van niet geschikte objecten zijn. Hierdoor wordt de toegang tot het gemeenteriool verspert en kan het water uw huis niet verlaten.
 • Indirecte oorzaak
  Een indirecte oorzaak is slijtage aan uw leiding. Breuken en verzakkingen in de leiding zorgen voor veel overlast. Hierbij is het reinigen van uw leiding vaak niet voldoende om het probleem op te lossen. De leiding zal echt ontstopt moeten worden.
 • Afschot
  Als een riool niet goed op afschot loopt, verzamelt zich vuil bij knikken in het riool. Het vuil kan niet meer wegstromen, en dit veroorzaakt een verstopping. Het reinigen van uw leiding is niet voldoende als het leidingstelsel in slechte staat verkeert.
 • Breuk
  Als de verstopping grote druk op de leidingen geeft, zullen de leidingen breken. Maar niet alleen door de hoge druk kunnen leidingen breken. Ook verzakkingen en boomwortels veroorzaken breuken in uw rioolstelsel.

Doe-het- zelf

In de winkels zijn natuurlijk heel veel speciale ontstoppers te vinden. Zo zijn er bijvoorbeeld HG ontstoppers, maar ook soda wordt vaak gebruikt om te ontstoppen. Als u niet met chemische middeltjes te werk wilt gaan, kunt u natuurlijk ook de oude vertrouwde plopper of trekveer gebruiken. Niet elke wc- ontstopper werkt even goed, maar dat zult u vanzelf merken. Het komt regelmatig voor dat onze klanten een agressief spulletje hebben gebruikt in de hoop het toilet te ontstoppen, die uiteindelijk de verstopping erger gemaakt had. Als alle huis-tuin- en-keukenmiddeltjes niet meer werken, dan zit uw toilet zodanig verstopt dat er een expert bij moet komen.

Vakmanschap

JVD Direct Services is gespecialiseerd in het vakkundig repareren van een verstopt toilet. Met 20 jaar ervaring en alleen het beste gereedschap, ontstoppen wij uw wc snel en professioneel. Neem gelijk contact met ons op, en zorg ervoor dat uw wc zo snel mogelijk ontstopt wordt. Nog een voordeel: u hoeft niet de hele dag thuis te blijven. Wij bellen u een half uur voordat de monteur uw kant op gaat.

Al onze voordelen op een rijtje:

 • Wij zijn 24-uur per dag bereikbaar voor u
 • U krijgt vooraf een prijsopgave: zo komt u nooit voor verrassingen te staan
 • Wij maken gebruik van speciale onderhoudscontracten

Neem gelijk contact op

Wij van JVD Direct Services staan klaar om u te helpen bij een rioolverstopping. Wacht daarom niet te lang, want de problemen zullen alleen maar verergeren. Neem nu vrijblijvend contact met ons op. U hoeft op de dag dat wij komen ontstoppen niet de hele dag thuis te blijven: wij bellen u een half uur voordat de monteur vertrekt.

Bel gratis: 085 020 78 78

Riool verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

Online afspraak maken

Maak een afspraak