Wasmachine afvoer verstopt Utrecht

Is uw wasmachine afvoer verstopt in regio Utrecht? Het kan zijn dat uw wasmachine een foutmelding aangeeft of dat uw wasmachine het water niet meer weg pompt. Een verstopte wasmachine afvoer is erg vervelend en ontregelt waarschijnlijk uw huishouden. JVD Direct Services helpt u graag door deze verstopping snel op te lossen. U kunt 24/7 bij ons terecht!

Ons werkgebied voor de regio Utrecht

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt

Riool verstopt

Jarenlange ervaring

JVD Direct Services is één van de snelst groeiende rioleringsbedrijven in Noord- en Midden-Nederland. JVD Direct Services is al 25 jaar dé specialist in het ontstoppen en reinigen van uw afvoer- en rioolsystemen. Of het om een verstopping van de afvoer in toilet, gootsteen of douche gaat: onze specialisten staan 24/7 klaar om dit voor u op te lossen.

Juiste gereedschap voor uw probleem

Omdat wij bij JVD Direct Services al ruim 25 jaar ervaring hebben, weten wij precies wat het juiste gereedschap is voor uw probleem. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan. Ook hoeft u niet onnodig een hele dag thuis te blijven, wij bellen u een half uur voordat de geplande monteur er is.

Bel gratis: 085 020 78 78

Riool verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

Online afspraak maken

Maak een afspraak