Wasmachine afvoer verstopt

Altijd een monteur in uw regio.

Is de afvoer van uw wasmachine verstopt? Dit kunt u merken als u een borrelend geluid hoort in de leiding of als er zeepsop uitkomt. Onze rioolexperts zetten zich in om al uw problemen met spoed op te lossen. Een verstopte wasmachine is een zeer vervelende situatie. Bij JVD Direct Services kunnen wij dit probleem binnen 24 uur voor u oplossen. Bel ons direct!

Ons werkgebied

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt

Riool verstopt

Uw wasmachine afvoer snel ontstopt

Is uw wasmachine afvoer verstopt in Noord- of Midden-Nederland? De verstopping verstoort waarschijnlijk de hele gang van zaken. Onze specialisten helpen u graag om de verstopping van uw wasmachine zo snel mogelijk te verhelpen.

Jarenlange ervaring

In Noord- en Midden-Nederland is JVD Direct Services één van de snelst groeiende rioleringsbedrijven in de regio. Wij zijn al 25 jaar dé specialist in het ontstoppen en reinigen van uw afvoer- en rioolsystemen. Of het om een verstopping van de afvoer in toilet, gootsteen of douche gaat: onze specialisten staan 24/7 klaar om dit voor u op te lossen.

Bel gratis: 085 020 78 78

Riool verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

Online afspraak maken

Maak een afspraak