Wasmachine afvoer verstopt Amsterdam

Geeft uw wasmachine een foutmelding aan en loopt het water niet meer weg uit de wasmachine? Dan is de afvoer van uw wasmachine mogelijk verstopt. Wanneer u de verstopping niet zelf weet te verhelpen of wanneer deze klachten terug blijven komen, is het verstandig als u professionele hulp inschakelt. JVD Direct Services is een specialist als het gaat om verstoppingen in de afvoer van uw wasmachine. Wij zijn hét ontstoppingsbedrijf in Amsterdam en we staan 24/7 voor u klaar!

Ons werkgebied in de regio Amsterdam

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt

Riool verstopt

25 jaar ervaring met ontstoppen en reinigen

JVD Direct Services is één van de snelst groeiende rioleringsbedrijven in Noord- en Midden-Nederland. JVD Direct Services is al 25 jaar dé specialist in het ontstoppen en reinigen van uw afvoer- en rioolsystemen. Of het om een verstopping van de afvoer in toilet, gootsteen of douche gaat: onze specialisten staan 24/7 klaar om dit voor u op te lossen.

Neem direct contact op met ons

Bij een verstopte wasmachine afvoer in Amsterdam kunt u direct contact met ons opnemen, de specialisten van JVD Direct Services zijn 24 uur per dag bereikbaar. U kunt ook direct een afspraak bij ons maken.

Bel gratis: 085 020 78 78

Riool verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

Online afspraak maken

Maak een afspraak