Wasmachine afvoer verstopt Almere

Hoort u gebubbel in de leiding of komt er zeepsop uit? Dan is waarschijnlijk uw wasmachine-afvoer verstopt. Omdat de wasmachine via uw pvc-systeem veel vuil afvoert naar het riool, kan dit vuil zich gaan ophopen en een verstopping veroorzaken. Wij zijn hét ontstoppingsbedrijf in Amsterdam. Met professioneel opgeleide rioolservice monteurs staat JVD Direct Services 24/7 voor u klaar.

Ons werkgebied voor de regio Almere

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt

Riool verstopt

25 jaar ervaring

Al 25 jaar is JVD Direct Services dé specialist in het ontstoppen en reinigen van uw afvoer- en rioolsystemen. Of u nou een verstopte wasmachine, toilet, gootsteen of douche heeft, onze specialisten lossen alle verstoppingen op. Met onze ervaring weten we precies welk gereedschap uw probleem op kan lossen.

Rioleringsbedrijf omgeving Almere

Bent u in de omgeving van Almere op zoek naar een goed rioleringsbedrijf? JVD Direct Services is één van de snelst groeiende rioleringsbedrijven in Noord- en Midden-Nederland. Neem contact op met ons, onze specialisten staan 24/7 voor u klaar!

Bel gratis: 085 020 78 78

Riool verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

Online afspraak maken

Maak een afspraak