Wasmachine afvoer verstopt · JVD Direct Services

24/7 bereikbaar. Bel gratis 0800 1428

Hoort u gebubbel in de leiding of komt er zeepsop uit? Dan is waarschijnlijk uw wasmachine-afvoer verstopt. Omdat de wasmachine via uw pvc-systeem veel vuil afvoert naar het riool, kan dit vuil zich gaan ophopen en een verstopping veroorzaken. Hoe vaker u wast, hoe eerder dit zal gebeuren. De grote boosdoeners van een verstopping in uw wasmachine zijn vet- en zeepresten. Deze blijven plakken aan de afvoer, waardoor het water moeilijk kan wegspoelen.

Uw wasmachine-afvoer snel ontstopt

Als u zo’n verstopping al eens meegemaakt hebt, zult u weten hoe vervelend dit is. Vooral bij grote gezinnen die veel wassen draaien hoopt de stapel was zich dan op. Erg vervelend, maar gelukkig bieden wij een oplossing!

Bel gratis: 0800 14 28

Jarenlange ervaring

JVD Direct Services is één van de snelst groeiende rioleringsbedrijven in Noord- en Midden-Nederland. JVD Direct Services is al 25 jaar dé specialist in het ontstoppen en reinigen van uw afvoer- en rioolsystemen. Of het om een verstopping van de afvoer in toilet, gootsteen of douche gaat: onze specialisten staan 24/7 klaar om dit voor u op te lossen. Omdat wij 25 jaar ervaring hebben, weten wij precies wat het juiste gereedschap is voor uw probleem. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan.

Wij bellen u een half uur voordat de geplande monteur er is, dus u hoeft niet de hele dag thuis te blijven.

Ons werkgebied

Amsterdam

Haarlem

Purmerend

Almere

Amersfoort

Utrecht

Den Haag

Alkmaar

Wasmachine-afvoer verstopt

Wasmachine afvoer verstopt?

Afspraak maken

Ervaringen

Snel en vriendelijk Afvoer van de wasmachine was verstopt. Zelf nog geprobeerd te verhelpen met een veer maar niet gelukt. 's ochtends gebeld en nog dezelfde ochtend is de verstopping verholpen door een professionele en vriendelijke monteur, die alles keurig achterliet. Heel erg fijn!
Henne