Vaillant CV ketel

Onderhoud en reparatie

Cv-ketels van het merk Vaillant staan bekend om hun grote hoeveelheid warm water, hun goede kwaliteit en hun betrouwbaarheid. Vaillant produceert sinds 1924 cv-ketels, maar het merk bestaat al 135 jaar. Vaillant is hÊt toonaangevende merk als het om geisers en cv-ketels gaat.

Ons werkgebied

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt

Riool verstopt

Geschiedenis

Een lesje geschiedenis: de eerste combiketel (VCW20) werd in 1967 geproduceerd en in 1974 opgevolgd door de VCW T3W, een elektronisch gestuurde combiketel. Het bestverkochte model is de VCW 240-242. Tegenwoordig biedt Vaillant een scala aan hr-modellen cv-ketels. Onderhoud hoeft slechts eens per jaar te worden uitgevoerd om de kans op storingen te verkleinen. Om het hoge rendement te kunnen blijven garanderen, vraagt de techniek om onderhoud, dus het is erg belangrijk dat u jaarlijks uw ketel laat onderhouden.

Onderhoud

Heeft u een Vaillant cv-ketel en wilt u deze goed onderhouden? Dan bent u bij JVD Direct Services op het juiste adres. Al 25 jaar leveren wij service aan alle modellen cv-ketels van Vaillant. En niet alleen onderhouden we cv-ketels, we repareren ze ook als ze stuk zijn. Vaillant ketels dienen eens per jaar te worden onderhouden om de kans op storing te verkleinen.

Dezelfde dag nog verholpen

Bij JVD Direct Services krijgt u 24-uursservice op uw Vaillant-ketel. Dat wil zeggen dat de storing binnen 24 uur verholpen moet zijn. Vaak is dit dezelfde dag nog. Zo ondervindt u geen hinder aan het defect. Voor onderhoud, reparaties en ketelvervanging moet u dus bij JVD Direct Services zijn. Maar ook voor geisers en boilers van Vaillant kunt u bij ons terecht. JVD Direct Services en Vaillant werken nauw samen om de beste service aan u te kunnen bieden.

Neem nu contact met ons op en bel gratis 085 020 78 78.

Bel gratis: 085 020 78 78

Riool verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

Online afspraak maken

Maak een afspraak