Vaillant CV ketel onderhoud en reparatie • JVD Direct Services – 25 jaar ervaring

24/7 bereikbaar. Bel gratis 0800 1428

Cv-ketels van het merk Vaillant staan bekend om hun grote hoeveelheid warm water, hun goede kwaliteit en hun betrouwbaarheid. Vaillant produceert sinds 1924 cv-ketels, maar het merk bestaat al 135 jaar. Vaillant is hét toonaangevende merk als het om geisers en cv-ketels gaat.

Geschiedenis

Een lesje geschiedenis: de eerste combiketel (VCW20) werd in 1967 geproduceerd en in 1974 opgevolgd door de VCW T3W, een elektronisch gestuurde combiketel. Het bestverkochte model is de VCW 240-242. Tegenwoordig biedt Vaillant een scala aan hr-modellen cv-ketels. Onderhoud hoeft slechts eens per jaar te worden uitgevoerd om de kans op storingen te verkleinen. Om het hoge rendement te kunnen blijven garanderen, vraagt de techniek om onderhoud, dus het is erg belangrijk dat u jaarlijks uw ketel laat onderhouden.

Bel gratis: 0800 14 28

Onderhoud

Heeft u een Vaillant cv-ketel en wilt u deze goed onderhouden? Dan bent u bij JVD Direct Services op het juiste adres. Al 25 jaar leveren wij service aan alle modellen cv-ketels van Vaillant. En niet alleen onderhouden we cv-ketels, we repareren ze ook als ze stuk zijn. Vaillant ketels dienen eens per jaar te worden onderhouden om de kans op storing te verkleinen.

Dezelfde dag nog verholpen

Bij JVD Direct Services krijgt u 24-uursservice op uw Vaillant-ketel. Dat wil zeggen dat de storing binnen 24 uur verholpen moet zijn. Vaak is dit dezelfde dag nog. Zo ondervindt u geen hinder aan het defect. Voor onderhoud, reparaties en ketelvervanging moet u dus bij JVD Direct Services zijn. Maar ook voor geisers en boilers van Vaillant kunt u bij ons terecht. JVD Direct Services en Vaillant werken nauw samen om de beste service aan u te kunnen bieden.

Neem nu contact met ons op en bel gratis 0800 1428.

Ons werkgebied

Amsterdam

Haarlem

Almere

Lelystad

Amersfoort

Utrecht

Den Haag

Nefit CV ketel onderhoud en reparatie

CV ketel onderhoud / reparatie?

Afspraak maken

Ervaringen

Zeer tevreden. Telefoonisch duidelijk tewoord gestaan. Monteur Frank is langsgekomen voor onze cv ketel i.v.m. een storing. Duidelijk uitleg vooraf en storing verhopen. Super service.
Carla
Top service en afhandeling! Gisteravond ging onze CV ketel stuk. Na verschillende 24uurs services te hebben gebeld kwamen wij uit bij JVD. Goede service en vandaag stond er gelijk een monteur op de stoep. Monteur Jan heeft goed, professioneel en netjes werk geleverd en tevens is hij ook nog vriendelijk en gezellig. JVD heeft een goede indruk op ons gemaakt en wij blijven bij deze dan ook klant bij jullie. Top service en afhandeling!!
Ron & Mariska