Stankoverlast riool? Bel nu JVD Direct Services ยท 25 jaar ervaring

24/7 bereikbaar. Bel gratis 0800 1428

Uw riool stinkt!

JVD Directservice is de specialist op het gebied van riooltechniek. Een team van goed opgeleide monteurs staat 24 uur per dag tot uw beschikking. Stankoverlast van uw riool is een groot probleem en dient daarom dan ook snel te worden opgelost. Een niet of slecht functionerende riolering, dat kan zijn door breuk/scheur of lekkage, kan er voor zorgen dat u last heeft van stankoverlast. Als u last heeft van nare luchtjes in huis kan een rook inspectie uitkomst bieden. Een open verbinding of breuk in uw leidingstelsel geeft stankoverlast om dit op te sporen is er een rookinspectie noodzakelijk.

Bel gratis: 0800 14 28

Een rookgenerator wordt aangesloten op uw rioolstelsel de ventilator blaast de rook in de leiding nu ontstaat er een overdruk waardoor scheurtjes of eventueel breuk zichtbaar worden. JVD Direct Services beschikt over het modernste apparatuur om dit probleem te traceren en op te lossen.

Ons werkgebied

Amsterdam

Haarlem

Almere

Amersfoort

Utrecht

Den Haag

Purmerend

Alkmaar

JVD kan uw riolering en afvoer repareren of vervangen

Indien u een borrelend geluid hoort na het doortrekken van uw WC of wastafel kan dat duiden op een aankomende verstopping of op een beluchtings probleem. Het is dan ook aan te raden om uw rioolstelsel te laten reinigen. Ook voor rioolreiniging bent uw bij JVD aan het juiste adres.

Laat ook snel en deskundig uw riool ontstoppen.
Neem dan contact op met JVD Direct Services 0800 โ€“ 14 28

Rioollucht?

Afspraak maken

Ervaringen

Vieze geur in huis Na een paar dagen stank in huis en na pogingen te doen om het zelf op te lossen, toch Jvd gebeld. Daar hadden we al een goede ervaring mee gehad. Ze kwamen vrij snel langs. Het duurde even voordat het was opgelost, het was vrij lastig. Ik wil de loodgieter bij deze erg bedanken. We zijn blij dat we van de geur verlost zijn!
Steffy