Rioollucht in huis? Laat het direct oplossen door het ontstoppingsbedrijf van Amsterdam

24/7 bereikbaar. Bel gratis 0800 1428

Ruikt u een vreemde lucht in huis? Stank is een veelvoorkomend probleem bij huishoudens. Misschien herkent u de geur wel als een rioollucht in huis. Er is iets mis met uw riool. Een verstopte afvoer of een verstopte wc kunt u soms nog zelf ontstoppen. Maar bij een verstopt riool wordt het een ander verhaal. Daar is over het algemeen meer kennis en ervaring voor nodig.

Bel gratis: 0800 14 28

Ontstoppingsservice

Als u een rioollucht in huis hebt, wilt u hier natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. In dit geval kunt u een ontstoppingsbedrijf in de hand nemen. De ontstoppingsservice van JVD Direct Services is een goede keuze. JVD Direct Services heeft jarenlange ervaring en werkt alleen met de beste gereedschappen. Daarom bent u niet alleen snel van de rioollucht in huis af, maar worden ook andere problemen, zoals een verstopt riool of een verstopte afvoer/wc opgelost of voorkomen.

Ons werkgebied voor Amsterdam

Werkgebied Amsterdam

Hoofdkantoor
JVD Direct Services B.V.

Contact

Neem daarom gelijk contact op met JVD Direct Services. Wij helpen u graag bij het opsporen van de oorzaak van de rioollucht en het oplossen hiervan. Wij rekenen geen voorrijkosten. Bel ons nu.

Rioollucht?

Afspraak maken

Ervaringen

Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara