Rioollucht in huis?

Altijd een monteur in uw regio.

Een stinkende lucht is een veelvoorkomend probleem bij huishoudens. Misschien herkent u de geur wel als een rioollucht in huis. Een verstopte afvoer of een verstopte wc kunt u soms nog zelf ontstoppen. Echter bij een verstopt riool is er meer kennis en ervaring nodig om de bron aan te pakken. JVD Direct Services kan u hierbij helpen met behulp van een erkende loodgieter in uw regio.

Ons werkgebied

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt

Riool verstopt

Ontstoppingsbedrijf bij u in de buurt

Als u een rioollucht in huis hebt, wilt u hier natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. In dit geval kunt u een ontstoppingsbedrijf inschakelen. De ontstoppingsservice van JVD Direct Services is dan een goede keuze. Wij hebben veel erkende loodgieters 24/7 paraat staan, zo ook in uw regio.

Ervaren loodgieters

Onze loodgieters zijn erkend en hebben jarenlange ervaring. Daarnaast werken zij alleen met de beste gereedschappen. Hierdoor bent u niet alleen snel van de rioollucht in huis af, maar worden ook andere problemen, zoals een verstopte afvoer, wc of riool opgelost en door preventief rioolonderhoud ook voorkomen.

Snel de rioollucht in huis verhelpen

JVD Direct Services is 24/7 inzetbaar om de rioollucht te verhelpen bij u in huis. Mocht u complicaties in de nacht ervaren dan is dit voor ons geen probleem! Wij zullen op ieder moment van de dag een van onze kundige loodgieters uw kant op sturen. Onze loodgieters zijn onder andere werkzaam in de regio Amsterdam, Utrecht, Almere, Den Haag en Haarlem. Wilt u weten hoe snel we bij u kunnen zijn? Neem dan vrijblijvend contact op.

Bel gratis: 085 020 78 78

Riool verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

Online afspraak maken

Maak een afspraak