Riool verstopt? Direct oplossen door dé riool ontstopper van Amsterdam

24/7 bereikbaar. Bel gratis 0800 1428

Ruikt u een rioollucht in huis? Of loopt uw toilet of afvoer niet meer door? Dan is uw riool verstopt. Een verstopte riolering kan voor veel overlast zorgen, zoals bijvoorbeeld stank in uw huis. Deze problemen komen altijd ongelegen. Gelukkig is JVD Direct Services altijd in de buurt om deze problemen op te lossen.

Riool ontstopper

JVD Direct Services kan u op veel verschillende manieren helpen. Een overzicht van onze diensten:

  • Ontstoppen van de regenwaterafvoer
    Loopt bij zware regen het water langs de muren naar beneden? Dan is uw regenwaterafvoer verstopt. Dit kan tot problemen leiden op het dak of in de leidingen. Wij helpen u bij het oplossen van deze problemen.
  • Toiletproblemen
    Is uw toilet verstopt? Dan is dit een vervelend probleem die u zo snel mogelijk wilt oplossen. Wij kunnen uw wc direct ontstoppen. Maar wij helpen u niet alleen bij verstoppingen van het toilet. JVD Direct Services is gespecialiseerd in alle zaken rondom uw wc. Onze auto’s zijn optimaal voorbereid op alle soorten problemen. Van het plaatsen van een nieuw toilet tot het aanleggen van de benodigde leidingen en het ontstoppen van uw wc, JVD Services weet er raad mee en lost het binnen no-time op.
  • Ontstopping van uw douche en gootsteen
  • Stankproblemen
    Stank is vervelend. Wij kunnen voor u de oorzaak opsporen en deze verhelpen met de nieuwste technieken die momenteel op de markt zijn.

Bel gratis: 0800 14 28

JVD Direct Services beschikt over de nieuwste technologieën op het gebied van rioolontstopping. Wij zijn hét ontstoppingsbedrijf in uw regio. Met professioneel opgeleide rioolservicemonteurs staat JVD Services 24/7 voor u klaar. Daarnaast hebben wij een dekking in geheel Midden Nederland en hebben wij vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Amersfoort. Over de kosten van de rioolontstopping hoeft u zich ook geen zorgen te maken: wij rekenen geen voorrijkosten. U hoeft bovendien niet de hele dag thuis te blijven: wij bellen u een half uur voor de monteur uw kant op gaat. Zo kunt u doorgaan met uw dagelijkse zaken.

Ons werkgebied voor Amsterdam

Werkgebied Amsterdam

Hoofdkantoor
JVD Direct Services B.V.

Riool verstopt?

Afspraak maken

Ervaringen

Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara