Riool stinkt

Altijd een monteur in uw regio.

Uw riool stinkt, stankoverlast is een groot probleem en dient daarom dan ook snel te worden opgelost. Een niet of slecht functionerende riolering kan er voor zorgen dat u last heeft van stankoverlast. Dit kan komen door door breuk/scheur of lekkage. Als u last heeft van nare luchtjes in huis kan een rook inspectie uitkomst bieden. Een open verbinding of breuk in uw leidingstelsel geeft stankoverlast om dit op te sporen is er een rookinspectie noodzakelijk. Een rookgenerator wordt aangesloten op uw rioolstelsel, de ventilator blaast de rook in de leiding,nu ontstaat er een overdruk waardoor scheurtjes of eventueel breuk zichtbaar worden. JVD Direct Services beschikt over de modernste apparatuur om dit probleem te traceren en op te lossen.

Ons werkgebied

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt

Riool verstopt

Rioolreiniging

Indien u een borrelend geluid hoort na het doortrekken van uw WC of Wastafel kan dat duiden op een aankomende verstopping of op een beluchtingsprobleem, het is dan ook aan te raden om uw rioolstelsel te laten reinigen.
Ook voor rioolreiniging bent uw bij JVD Direct Services aan het juiste adres.

Bel gratis: 085 020 78 78

Riool verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

RIOOLSTANK?

Maak een afspraak