Riool ontstoppen Utrecht

Een verstopt riool, het is een vervelend probleem. Helaas hebben veel huishoudens in Utrecht hiermee te maken. Gelukkig is een verstopping van het riool makkelijk te verhelpen. U kunt zelf proberen een riool te ontstoppen, maar als de verstopping te heftig is, zal er een professioneel bedrijf bij moeten komen. In dit geval kunt u terecht bij JVD Direct Services in Utrecht.

Ons werkgebied voor de regio Utrecht

Werkgebied Utrecht
Werkgebied Utrecht
  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring
Afvoer verstopt

U wordt van tevoren gebeld

Bij JVD Direct Service hoeft u nooit onnodig een hele dag thuis te blijven. Wij bellen u een half uur van te voren dat de monteur uw kant op komt. Zo kunt u gewoon doorgaan met uw dagelijkse zaken.

Snel en vakkundig

JVD Direct Services is een professioneel ontstoppingsbedrijf, onze ervaren monteurs rekenen definitief af met uw verstoppingen. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor u, zodat wij uw verstopping snel kunnen verhelpen. Onze monteurs pakken uw rioolprobleem snel en vakkundig aan.

Bel gratis: 085 020 78 78

Afvoer verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

Online afspraak maken

Maak een afspraak