Riool laten ontstoppen? Laat het oplossen door dé riool ontstopper van Rotterdam

24/7 bereikbaar. Bel gratis 0800 1428

Woont u in Rotterdam en is uw riool verstopt? Dan bent u bij JVD Direct Services op het juiste adres om uw riool te laten ontstoppen. Een verstopt riool kunt u onder andere merken aan slecht doorlopende afvoeren en stank in huis. Dit zijn problemen waar u natuurlijk nooit op zit te wachten. En daarom wilt u maar al te graag dat deze problemen zo snel mogelijk worden opgelost. JVD Direct Services heeft een 24-uursservice, waardoor we binnen no-time bij u zijn om uw riool te ontstoppen.

Kundige monteurs

Met 25 jaar ervaring en zeer kundige monteurs, is JVD Direct Services een van de snelst groeiende rioleringsbedrijven in Noord-Nederland en Midden-Nederland. Service staat bij ons voorop. Daarom rekenen wij geen voorrijkosten als we uw riool komen ontstoppen. Dit is tenslotte onderdeel van de service. Daarnaast werken onze monteurs alleen met het allerbeste gereedschap.

Bel gratis: 0800 14 28

Geen onverwachte kosten

Wilt u uw riool zo snel mogelijk laten ontstoppen door JVD Direct Services? Neem dan direct contact met ons op. U komt bij ons nooit voor onverwachte kosten te staan, want vooraf krijgt u altijd een prijsopgave. U hoeft ook niet de hele dag thuis te blijven op de dag dat wij komen: wij bellen u een half uur voordat de monteur uw richting op komt. Ook dat is onderdeel van onze service.

Neem contact op

Bel ons nu vrijblijvend als u meer informatie wilt over het ontstoppen van riool of als u direct een afspraak wilt maken. Wij staan 24/7 voor u klaar. Zo bent u ervan verzekerd dat u niet te lang met de ongemakken zit. Bel ons nu op 0800 1428.

Ons werkgebied voor Rotterdam

Werkgebied Amsterdam

Hoofdkantoor
JVD Direct Services B.V.

Riool verstopt?

Afspraak maken

Ervaringen

Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara