Riool ontstoppen

Altijd een monteur in uw regio.

Een verstopping van uw riolering is erg vervelend. Het zorgt voor een vieze rioollucht in huis en kan leiden tot lekkages en overstromingen. U wilt uw verstopte riool natuurlijk zo snel mogelijk verhelpen. JVD Direct Services heeft een rioolservice, waardoor wij uw riool snel kunnen ontstoppen. Wij zijn 24-uur per dag bereikbaar voor u! U hoeft maar te bellen en wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

Ons werkgebied

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring
Riool verstopt

Niet onnodig thuisblijven

Vindt u het ook altijd zo vervelend om onnodig een dag thuis te wachten tot de monteur langskomt? Bij ons hoeft dat niet! Wij bellen u een half uur van te voren dat de monteur er aan komt.

Wij helpen u in uw regio

JVD Direct Services is een betrouwbaar riool ontstoppingsbedrijf die bij u in de buurt zit. Zo zijn wij binnen no-time bij u thuis, zodat u de minste hinder ondervindt.

Kosten riool ontstoppen

Een verstopt riool kan veel oorzaken hebben. JVD Direct Services spoort bij u de oorzaak op, en zorgt ervoor dat het blijvend opgelost wordt. Natuurlijk zult u zich afvragen wat het komt om uw riool te ontstoppen. Bij ons krijgt u altijd een prijsopgave vooraf, zodat u weet waar u aan toe bent. Daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten, dit is onderdeel van onze service. Mocht u binnen een paar maanden onverwachts een reparatie nodig hebben, dan valt dit binnen de garantie en hoeft u hiervoor niet te betalen. U betaalt dus echt alleen voor de geleverde dienst.

Onze voordelen op een rijtje:

  • Ruim 25 jaar ervaring
  • 24/7 bereikbaar voor u
  • Uw probleem wordt zo snel mogelijk opgelost
  • Vooraf een prijsopgave, zo komt u nooit voor verrassingen te staan
  • Wij maken gebruik van speciale onderhoudscontracten

Bel gratis: 085 020 78 78

Riool verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

RIOOL VERSTOPT?

Maak een afspraak