Is uw riolering verstopt? JVD Direct Services is dé expert in uw regio

24/7 bereikbaar. Bel gratis 0800 1428

Loopt uw wc over of heeft u last van stank die vanuit de riolering of afvoer komt? Een verstopt riool komt vaak voor. Uw verstopte riool wilt u natuurlijk zo snel mogelijk verhelpen. JVD Direct Services heeft een rioolservice in de regio, waardoor wij uw riool zo snel mogelijk kunnen ontstoppen. U hoeft maar te bellen, en wij komen gelijk bij u langs. Een verstopt riool kan veel oorzaken hebben. JVD Direct Services spoort bij u de oorzaak op, en zorgt ervoor dat het blijvend opgelost wordt.

In uw regio

Dan is het wel zo handig dat er een betrouwbaar riool ontstoppingsbedrijf in de buurt zit. Zo zijn wij binnen no-time bij u thuis, zodat u de minste hinder ondervindt.

Bel gratis: 0800 14 28

Kosten riool ontstoppen

Natuurlijk zult u zich afvragen wat het ontstoppen van een riool kost. Bij ons krijgt u altijd een prijsopgave vooraf, zodat u weet waar u aan toe bent. Daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten, dit is onderdeel van onze service. Mocht u binnen een paar maanden onverwachts een reparatie nodig hebben, dan valt dit binnen de garantie en hoeft u hiervoor niet te betalen. U betaalt dus echt alleen voor de geleverde dienst.

Al onze voordelen op een rijtje:

  • Wij zijn 24-uur per dag bereikbaar voor u
  • U krijgt vooraf een prijsopgave: zo komt u nooit voor verrassingen te staan
  • Wij maken gebruik van speciale onderhoudscontracten

Ons werkgebied

Amsterdam

Haarlem

Almere

Amersfoort

Utrecht

Den Haag

Purmerend

Alkmaar

Bel ons nu

Neem nu contact met ons op. U hoeft niet de hele dag thuis te zijn, want wij bellen u een half uur voordat de monteur uw kant op komt. Zo kunt u gewoon doorgaan met uw dagelijkse bezigheden.

Riool verstopt?

Afspraak maken

Ervaringen

Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara