Riool laten ontstoppen? Laat het oplossen door dé riool ontstopper van Haarlem

24/7 bereikbaar. Bel gratis 0800 1428

Loopt uw wc over of ruikt u een rioollucht in huis? Dan is uw riool verstopt. Dit is een veelvoorkomend probleem. Het zelf proberen op te lossen van een verstopt riool werkt meestal niet, en daarom staat JVD Direct Services Haarlem altijd voor u klaar om de verstopping zo snel en efficiënt mogelijk op te lossen. Onze monteurs in Haarlem zijn 24/7 beschikbaar om uw riolering te ontstoppen.

Jarenlange ervaring

JVD Direct Services is een groeiend ontstoppingsbedrijf in Noord-Nederland en Midden-Nederland. Doordat wij 25 jaar ervaring hebben is geen klus voor ons te lastig. Onze ervaren monteurs in Haarlem werken met het beste gereedschap.

Bel gratis: 0800 14 28

Voordelen

Naast dat wij enorm snel naar u in Haarlem komen, hebben wij nog meer voordelen waarom u voor ons zou kunnen kiezen. U krijgt bijvoorbeeld vooraf een prijsopgave. Zo komt u niet voor financiële verrassingen te staan en bent u ervan verzekerd dat wij voor een eerlijke prijs werken. Voorrijkosten? Wat een onzin! Wij rekenen nooit voorrijkosten. U betaalt echt alleen voor de geleverde dienst. De hele dag thuisblijven hoeft al helemaal niet. Wij bellen u een half uur voordat de monteur uw kant op gaat. Zo kunt u gewoon doorgaan met uw dagelijkse activiteiten.

Ons werkgebied voor Haarlem

Werkgebied Haarlem

Haarlem
JVD Direct Services B.V.

Twijfel niet

Een verstopt riool moet zo snel mogelijk ontstopt worden. Twijfel daarom niet lang en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen zo snel mogelijk naar u toe om de verstopping te verhelpen. Bel ons nu.

Riool verstopt?

Afspraak maken

Ervaringen

Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara