Riool verstopt in Den Haag?

Veel huishoudens in Den Haag hebben ooit wel een keer te maken met een verstopt riool. Een verstopping in uw riolering kan veel oorzaken hebben. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat er een oplossing voor is. En die oplossing kan JVD Direct Services bieden. Wij zijn een erkend loodgietersbedrijf dat al jarenlang ervaring heeft op het gebied van riolen ontstoppen. Ook al proberen sommigen om zelf het riool te ontstoppen, de werkelijkheid wijst uit dat de verstopping vaak te groot is, waardoor er een professioneel bedrijf bij moet komen kijken. In dat geval kunt u terecht bij JVD Direct Services in Den Haag.

Bel gratis: 0800 14 28

Ons werkgebied

  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Jarenlange ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt

Afvoer verstopt
Over de kosten van de rioolontstopping hoeft u zich ook geen zorgen te maken: wij rekenen geen voorrijkosten. U hoeft bovendien niet de hele dag thuis te blijven: wij bellen u een half uur voor de monteur uw kant op gaat. Zo kunt u doorgaan met uw dagelijkse zaken.

Vakkundig en snel

Wij gebruiken vreesmachines, die een veer onder druk in de leiding voeren. Wij werken alleen met de beste apparatuur, omdat wij uw verstopping zo snel en zo vakkundig mogelijk willen oplossen.

Bel gratis: 0800 14 28

Afvoer verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

Online afspraak maken

Maak een afspraak