Riool ontstoppen Den Haag

Herkent u de signalen van een rioolverstopping? Wacht dan niet te lang met het ontstoppen van uw riool, want een verstopping kan van kwaad tot erger gaan. Een verstopt riool herkent u onder andere aan een stank in uw huis of aan water dat niet weg wilt lopen. Bij deze signalen is het noodzakelijk dat er een professioneel bedrijf bij komt kijken. JVD Direct Services kan al uw verstoppingen in Den Haag en omgeving oplossen.

Ons werkgebied voor de regio Den Haag

Werkgebied Den Haag
Werkgebied Den Haag
  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring
Afvoer verstopt

We bellen u van te voren

Heeft u een afspraak gemaakt bij ons om uw verstopte riool te ontstoppen in regio Den Haag? Bij ons hoeft u nooit onnodig de hele dag thuis te blijven. Wij bellen u een half uur voor de monteur uw kant op gaat.

24/7 bereikbaar voor riool ontstoppen

Een verstopt riool is natuurlijk erg vervelend, daarom zijn wij 24/7 bereikbaar voor u. Maak snel een afspraak bij JVD Direct Services en wij lossen uw verstopping zo snel mogelijk op.

Bel gratis: 085 020 78 78

Afvoer verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

Online afspraak maken

Maak een afspraak