Is uw riolering verstopt? ยท JVD Direct Services regio Den Haag

24/7 bereikbaar. Bel gratis 0800 1428

Veel huishoudens in Den Haag hebben ooit wel een keer te maken met een verstopt riool. Een verstopping in uw riolering kan veel oorzaken hebben. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat er een oplossing voor is. En die oplossing kan JVD Direct Services bieden. Wij zijn een erkend loodgietersbedrijf dat al jarenlang ervaring heeft op het gebied van riolen ontstoppen. Ook al proberen sommigen om zelf het riool te ontstoppen, de werkelijkheid wijst uit dat de verstopping vaak te groot is, waardoor er een professioneel bedrijf bij moet komen kijken. In dat geval kunt u terecht bij JVD Direct Services in Den Haag.

Geen ongewenste verrassingen
JVD Direct Services heeft al 25 jaar ervaring met het ontstoppen van riolen. Hierdoor weten wij maar al te goed voor hoeveel overlast dit kan zorgen als het onverwachts komt aanzetten. En onverwachts is het eigenlijk altijd wel. Gelukkig hebben wij een 24-uursservice, waardoor wij dag en nacht naar u toe kunnen komen om uw riool te ontstoppen. Met onze zeer vakkundige monteurs en professionele gereedschap hebben wij uw verstopping binnen no-time opgelost, en blijft uw riool voor lange tijd schoon.

Een eerlijk advies
Omdat wij weten dat het ontstoppen van een riool voor onverwachte kosten kan zorgen, zijn wij eerlijk over de prijs. U krijgt dan ook vooraf altijd een prijsopgave, waardoor u weet waar u aan toe bent. Daarnaast rekenen wij nooit voorrijkosten, omdat wij vinden dat die bij de service inbegrepen moeten zitten.

Bel gratis: 0800 14 28

Al onze voordelen op een rijtje:

  • 24/7 bereikbaar
  • Prijsopgave vooraf
  • Reparaties onder garantie
  • Speciale onderhoudscontracten

Ons werkgebied voor de regio Den Haag

Den Haag

Neem nu contact op
JVD Direct Services staat direct voor u klaar, dag en nacht. Wacht daarom niet te lang als uw riool verstopt zit, want wachten kan de problemen alleen maar verergeren. Neem nu vrijblijvend contact met ons op.

Riool verstopt?

Afspraak maken

Ervaringen

Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara