Riool ontstoppen Amsterdam

Een verstopping van uw riolering is erg vervelend. Vaak veroorzaakt het stank in huis en het kan leiden tot lekkages en overstromingen. Wij snappen daarom heel goed dat u deze verstopping zo snel mogelijk wilt laten verhelpen. JVD Direct Services is een professioneel ontstoppingsbedrijf en actief in regio Amsterdam. Wij begrijpen als geen ander dat u uw rioolproblemen snel en goed opgelost wilt hebben. U kunt ons gratis bellen op ons telefoonnummer om een afspraak te maken, dan komen we zo snel mogelijk bij u langs.

Ons werkgebied voor de regio Amsterdam

Werkgebied Amsterdam
Werkgebied Amsterdam
  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring
Riool verstopt

Niet de hele dag onnodig thuisblijven

Als u een afspraak maakt met JVD Direct Services hoeft u niet de hele dag thuis te blijven. U wordt een half uur voordat de monteur uw kant op komt gebeld. Ook over de kosten van de rioolontstopping hoeft u zich ook geen zorgen te maken: wij rekenen geen voorrijkosten.

Ervaren monteurs

JVD Direct Services is een professioneel ontstoppingsbedrijf met ervaren monteurs. Onze monteurs rekenen af met uw rioolverstopping in regio Amsterdam. Wij zijn altijd bereikbaar en snel ter plaatse om vakkundig uw riool te ontstoppen. Zo bent u snel van uw verstopte riool af en heeft u er geen omkijken meer naar.

Bel gratis: 085 020 78 78

Afvoer verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

Online afspraak maken

Maak een afspraak