Is uw riolering verstopt? · JVD Direct Services regio Amsterdam

24/7 bereikbaar. Bel gratis 0800 1428

Een verstopt riool, het is een vervelend probleem. Helaas hebben veel huishoudens in Amsterdam hiermee te maken. Gelukkig is een verstopping van het riool makkelijk te verhelpen. U kunt zelf proberen een riool te ontstoppen, maar als de verstopping te heftig is, zal er een professioneel bedrijf bij moeten komen. In dit geval kunt u terecht bij JVD Direct Services in Amsterdam.

Geen ongewenste verrassingen
JVD Direct Services is één van de snelst groeiende rioleringsbedrijven in Noord-Nederland en Midden- Nederland. Dat is niet voor niets, want wij hebben maar liefst 25 jaar ervaring op het gebied van rioleringen. Door de jaren heen hebben wij geleerd wat het beste gereedschap is om een riool zo snel en zo makkelijk mogelijk te ontstoppen. Hierdoor zult u nooit voor een verrassing te komen staan.

Een eerlijk advies
En niet alleen qua gereedschap weten wij hoe we u het best kunnen helpen. We weten ook dat u niet te veel wilt betalen. Daarom rekenen wij geen voorrijkosten: u betaalt alleen voor de geleverde dienst. Daarnaast staat service bij ons voorop: wij zullen u zo snel mogelijk helpen, en uw huis zo netjes mogelijk achterlaten.

Bel gratis: 0800 14 28

Al onze voordelen op een rijtje:

  • Wij zijn 24-uur per dag bereikbaar voor u
  • U krijgt vooraf een prijsopgave: zo komt u nooit voor verrassingen te staan
  • Wij maken gebruik van speciale onderhoudscontracten

Ons werkgebied voor de regio Amsterdam

Werkgebied Amsterdam

Hoofdkantoor
JVD Direct Services B.V.

Neem nu contact op

Wij van JVD Direct Services Amsterdam staan klaar om u te helpen bij een rioolverstopping. Wacht daarom niet te lang, want de problemen zullen alleen maar verergeren. Neem nu vrijblijvend contact met ons op. U hoeft op de dag dat wij komen ontstoppen niet de hele dag thuis te blijven: wij bellen u een half uur voordat de monteur vertrekt.

Riool verstopt?

Afspraak maken

Ervaringen

Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara