Riool ontstoppen Amsterdam

Heeft u last van verstopte afvoer of riolering of komt er stank uit de riolering of afvoer en bent u opzioek naar een ontstoppingsbedrijf in Amsterdam? Een verstopt riool komt ook in Amsterdam helaas vaak voor. Een verstopt riool of verstopte afvoer is erg vervelend en wij snappen daarom goed dat u dit zo snel mogelijk wilt laten verhelpen. JVD Direct Services biedt een snelle en betrouwbare rioolservice in de regio Amsterdam. Neem contact met ons op en wij ontstoppen uw riool of afvoer snel en vakkundig.

Een verstopt riool kan veel oorzaken hebben. Het is daarom ook belangrijk dat bij het ontstoppen van een riool of ontstoppen van een afvoer de oorzaak gevonden wordt. Zo voorkomt u dat ontstoppen van riool of ontstoppen van uw afvoer of gootsteen op korte termijn weer noodzakelijk is. JVD Direct Service zorgt voor een structurele ontsopping van uw riolering en/of afvoer. U hoeft ons maar te bellen en wij komen gelijk bij u in Amsterdam langs. U krijgt van ons altijd een eerlijke prijsopgave vooraf.

Riool ontstoppen en afvoer ontstoppen Regio Amsterdam

Werkgebied Amsterdam
Werkgebied Amsterdam
  • Riool ontstoppen en afvoer ontstoppen Regio Amsterdam
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten in Amsterdam
  • > 30 jaar ervaring met riool ontstoppen en afvoer ontstoppen
Riool verstopt

Ontstoppingsbedrijf zonder onvoorziene kosten

Over de kosten van het riool ontstopping of afvoer ontstoppen hoeft u zich geen zorgen te maken: u krijgt van ons vooraf een duidelijke prijsopgave en u betaalt geen voorrijkosten. Wij bellen u een half uur voor de monteur van ons ontsoppingsbedrijf u in Amsterdam bezoekt, zodat u ook niet de hele dag thuis hoeft te blijven.

Vakkundig en snel uw afvoer of riool onstopt

Bij JVD Direct Services werken we met de nieuwste ontstoppingstechnieken en gebruiken we de beste ontstoppings apparatuur, zoals hogedrukmachines en verenmachines. We voeren ook riool inspecties met een camera uit en doen stankinspecties om de exacte oorzaak van de riool verstopping of afvoer verstopping in uw woning in Amsterdam te kunnen achterhalen en op de juiste manier op te lossen.

Bel gratis: 085 020 78 78

Afvoer verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

Online afspraak maken

Maak een afspraak