Is uw riolering verstopt? ยท JVD Direct Services regio Amersfoort

24/7 bereikbaar. Bel gratis 0800 1428

Herkent u de signalen van een rioolverstopping? Wacht dan niet te lang met het ontstoppen van uw riool, want een verstopping kan van kwaad tot erger gaan. Een verstopt riool herkent u onder andere aan een stank in uw huis of aan water dat maar niet wilt weglopen. Bij deze signalen is het noodzakelijk dat er een professioneel bedrijf bij komt kijken. JVD Direct Services kan al uw verstoppingen in Amersfoort en omgeving oplossen.

De beste monteurs

Woont u in Amersfoort en heeft u last van bovenstaande problemen? Dan bent u bij JVD Direct Services op het juiste adres. Met 25 jaar ervaring en alleen de beste monteurs, garanderen wij een snelle en vakkundige ontstopping van uw riool.

Bel gratis: 0800 14 28

Gegarandeerd lage prijzen

JVD Direct Services garandeert lage prijzen. Wij zullen u altijd een prijsopgave vooraf laten zien, zodat u precies weet wat de ontstopping van uw riool u gaat kosten. Ook rekenen wij geen voorrijkosten. Op deze manier houden we optimaal rekening met uw budget.

Bel nu

Neem nu snel contact op met JVD Direct Services in Amersfoort. Wij zijn 24/7 te bereiken. Mochten wij bij u in Amersfoort langskomen voor het ontstoppen van uw riool, dan hoeft u echt niet de hele dag thuis te zijn. Onze monteurs geven een half uur voor vertrek een belletje dat ze eraan komen. Bel ons nu op 0800 1428.

Ons werkgebied voor de regio Amersfoort

Werkgebied Amersfoort

JVD Direct Services B.V.

Riool ontstoppen?

Afspraak maken

Ervaringen

Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara