Is uw riolering verstopt? · JVD Direct Services regio Almere

24/7 bereikbaar. Bel gratis 0800 1428

Het zal ons allemaal een keer overkomen: een overlopende wc of afvoer of stank vanuit de riolering. U heeft overduidelijk last van een verstopt riool. Erg vervelend, en meestal komt dit erg ongelegen. Maar geen paniek: in regio Almere kunt u direct terecht bij JVD Direct Services. Wij hebben een filiaal in Almere en een 24-uursservice, waardoor wij uw riool zo snel mogelijk kunnen ontstoppen. Ervaring leert dat het zelf proberen van het ontstoppen van een riool vaak niet lukt.

Het beste gereedschap

JVD Direct Services is gespecialiseerd in het ontstoppen en reinigen van riolen. Wij zijn één van de snelst groeiende rioleringsbedrijven in Noord-Nederland en Midden-Nederland. En dat is niet voor niets, want met 25 jaar ervaring en alleen het beste gereedschap weten wij precies hoe we zo snel en zo netjes mogelijk uw riool kunnen ontstoppen.

Bel gratis: 0800 14 28

Al onze voordelen op een rijtje:

  • Wij zijn 24-uur per dag bereikbaar voor u
  • U krijgt vooraf een prijsopgave: zo komt u nooit voor verrassingen te staan
  • Wij maken gebruik van speciale onderhoudscontracten

Geen voorrijkosten

Waar veel bedrijven mysterieus doen rondom de prijs, vinden wij het belangrijk om juist open te zijn over de kosten van het ontstoppen van uw riool. Daarom krijgt u altijd vooraf een prijsopgave. U komt dus niet voor hoge kosten achteraf te staan. Bovendien rekenen wij geen voorrijkosten. Wij vinden dat dit onderdeel is van de service, die bij ons hoog in het vaandel staat.

Ons werkgebied voor de regio Almere

Werkgebied Almere

Almere
JVD Direct Services B.V.

Belletje vooraf

Wij geven altijd een belletje een half uur voordat de monteur naar u toe gaat. Zo hoeft u niet de hele dag thuis te wachten. Bel ons nu en maak een afspraak voor het ontstoppen van uw riool. U kunt onze rioolservice 24 uur per dag bereiken.

Riool verstopt?

Afspraak maken

Ervaringen

Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara