Riool ontstoppen Almere

Iedereen heeft weleens te maken met een verstopt riool. De verstopping kan vele oorzaken hebben, JVD Direct Services doet onderzoek naar de oorzaak en lost deze op de juiste manier op. Als erkend loodgietersbedrijf hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van rioleringen ontstoppen. Bel ons gratis nummer vandaag nog om een afspraak te maken, dan komen wij zo snel mogelijk bij u langs!

Ons werkgebied voor de regio Almere

Werkgebied Almere
Werkgebied Almere
  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring
Afvoer verstopt

Wij bellen u een half uur van te voren

Een half uur voordat de monteur uw kant op gaat bellen we u, zodat u niet de hele dag onnodig thuis hoeft te blijven.

Juiste oplossing

Doordat we bij JVD Direct Services onderzoek doen met de nieuwste technieken en het beste apparatuur kunnen we de verstopping van uw riool zo goed mogelijk voor u oplossen. We beschikken zelf over hogedrukmachines, veermachines en doen ook camera inspecties en stankinspecties.

Bel gratis: 085 020 78 78

Afvoer verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

Online afspraak maken

Maak een afspraak