Riool laten ontstoppen? Vakkundig en Snel • JVD Direct Services Alkmaar

24/7 bereikbaar. Bel gratis 0800 1428

Woont u in Alkmaar of omgeving en is uw riool of afvoer verstopt? Dan bent u bij JVD Direct Services op het juiste adres. Wij ontstoppen uw riool binnen een korte tijd. Met onze 24-uursservice lossen wij de verstopping vakkundig en nauwkeurig op.

Eerlijk tarief
U hoeft niet bang te zijn dat de kosten van een rioolinspectie of rioolontstopping hoog zullen oplopen bij ons. Eerlijkheid vinden wij belangrijk, vooral als het om uw budget gaat. Zo hoeft u bij ons nooit voorrijkosten te betalen. Daarnaast krijgt u van tevoren een prijsopgave, zodat u weet waar u aan toe bent.

Bel gratis: 0800 14 28

Ervaren monteurs

Onze monteurs uit Alkmaar hebben al 25 jaar ervaring in alles wat met riolering te maken heeft. Daarnaast beschikken ze over het beste gereedschap. Wij zorgen ervoor dat wij uw klus met hoge kwaliteit doen, zodat u niet binnen een paar maanden weer met hetzelfde probleem zit. Kwaliteit tegen een eerlijke prijs, daar staan wij voor.

Ons werkgebied voor Alkmaar

Werkgebied Alkmaar

Hoofdkantoor
JVD Direct Services B.V.

Neem vrijblijvend contact op
U kunt natuurlijk proberen om zelf uw riool te ontstoppen, maar als dit niet lukt kunt u ons 24 uur per dag bereiken. Bel ons nu en los uw ontstopping op voordat het erger wordt. Wij helpen u graag

Riool verstopt?

Afspraak maken

Ervaringen

Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara