Is uw riolering verstopt? · JVD Direct Services

24/7 bereikbaar. Bel gratis 0800 1428

Een probleem met uw riool of keuken leidingen (rioolverstopping), komt altijd onverwacht en altijd ongelegen. JVD Direct Services verhelpt uw rioolontstopping vakkundig en voornamelijk snel!

Vakkundige rioolontstoppingen

Wij beschikken over professioneel opgeleide rioolservice monteurs die met de nieuwste technologie werken om uw rioolverstopping te verhelpen. Door voor ons te kiezen en met professionals te werken is de kans op verdere problemen minimaal.

Bel gratis: 0800 14 28

Werkgebied en diensten

Wij werken door heel midden Nederland en hebben vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Amersfoort.

Een overzicht van onze diensten:
Ontstoppen van de regenwaterafvoer
Loopt bij zware regen het water langs de muren naar beneden? Dan zit uw regen water afvoer verstopt. Dit kan een probleem op het dak of in de leidingen zijn. Voor beide problemen zijn wij perfect uitgerust om u te helpen.

Toilet problemen
Onze auto’s zijn optimaal voorbereid op alle soorten problemen met uw toilet. Van het plaatsen van een nieuw toilet en het aanleggen van al de benodigde leidingen, tot het ontstoppen van uw huidige leidingen bij problemen.

Douche en gootsteen verstopping
Loopt uw douche water niet meer lekker weg, blijft uw gootsteen vol met water staan? Wij hebben de juiste materialen om uw probleem snel te verhelpen.

Stank problemen
Mocht u last hebben van stank waarvan de oorzaak onbekend is? Wij sporen dit voor u op en kunnen dit direct verhelpen met de nieuwste technieken die er op de markt zijn.

De voordelen van JVD Direct Services:

  • Dekking in geheel midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar
  • Geen voorrijkosten

Moet uw rioolverstopping zo snel mogelijk verholpen worden? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op.

Bij JVD hoeft u niet de gehele dag thuis te blijven, wij geven u een 1/2 uur van tevoren een belletje dat de monteur u kant op gaat.

Ons werkgebied

Amsterdam

Haarlem

Purmerend

Almere

Amersfoort

Utrecht

Den Haag

Alkmaar

Riool verstopt?

Afspraak maken

Ervaringen

Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara