Is uw riool verstopt?

Heeft u last van een verstopt riool of keuken leiding? Wij begrijpen dat het altijd onverwacht en ongelegen is. Laat uw riolering daarom zo snel mogelijk ontstoppen door de vakkundige rioolservice monteurs van JVD Direct Service. Wij hebben altijd een monteur in uw regio. Niet alleen met een verstopping in uw riool of keuken leiding kunnen wij u helpen. Wij staan ook voor u klaar als uw een verstopping heeft in uw regenwaterafvoer, toilet, douche of gootsteen. Bel ons gratis nummer om direct een afspraak te maken.

Bel gratis: 0800 14 28

Ons werkgebied

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Jarenlange ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt

Riool verstopt
Over de kosten van de rioolontstopping hoeft u zich ook geen zorgen te maken: wij rekenen geen voorrijkosten. U hoeft bovendien niet de hele dag thuis te blijven: wij bellen u een half uur voor de monteur uw kant op gaat. Zo kunt u doorgaan met uw dagelijkse zaken.

Vakkundige rioolontstoppingen

Wij beschikken over professioneel opgeleide rioolservice monteurs die met de nieuwste technologie werken om uw rioolverstopping te verhelpen. Door voor ons te kiezen en met professionals te werken is de kans op verdere problemen minimaal.

Werkgebied en diensten

Wij werken door heel midden Nederland en hebben vestigingen in AmsterdamUtrechtDen Haag en Amersfoort.

Een overzicht van onze diensten:

Ontstoppen van de regenwaterafvoer
Loopt bij zware regen het water langs de muren naar beneden? Dan zit uw regen water afvoer verstopt. Dit kan een probleem op het dak of in de leidingen zijn. Voor beide problemen zijn wij perfect uitgerust om u te helpen.

Toilet problemen
Onze auto’s zijn optimaal voorbereid op alle soorten problemen met uw toilet. Van het plaatsen van een nieuw toilet en het aanleggen van al de benodigde leidingen, tot het ontstoppen van uw huidige leidingen bij problemen.

Douche en gootsteen verstopping
Loopt uw douche water niet meer lekker weg, blijft uw gootsteen vol met water staan? Wij hebben de juiste materialen om uw probleem snel te verhelpen.

Stank problemen
Mocht u last hebben van stank waarvan de oorzaak onbekend is? Wij sporen dit voor u op en kunnen dit direct verhelpen met de nieuwste technieken die er op de markt zijn.

De voordelen van JVD Direct Services:

  • Dekking in geheel midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar
  • Geen voorrijkosten

Moet uw rioolverstopping zo snel mogelijk verholpen worden? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op.

Bij JVD hoeft u niet de gehele dag thuis te blijven, wij geven u een 1/2 uur van tevoren een belletje dat de monteur u kant op gaat.

Bel gratis: 0800 14 28

Riool verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

Online afspraak maken

Maak een afspraak