Riool aanleggen

Altijd een monteur in uw regio.

Wilt u een nieuwe riolering vakkundig en professioneel laten aanleggen? Het lijkt gemakkelijk en de werkzaamheden van een loodgieter worden dan ook veelal onderschat. Dit terwijl voor het goed aanleggen van een riool juist veel expertise voor nodig is. Daarom volgen de monteurs van JVD Direct Services altijd een opleiding die aansluit op de laatste regels van de overheid. Vervolgens krijgen onze monteurs jaarlijks een opfriscursus op dit gebied. Wij garanderen dan ook de best mogelijke aansluiting op uw riolering. Neem direct contact op om een afspraak te maken.

Ons werkgebied

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt

Riool verstopt

Geschoold personeel

JVD Direct Services heeft goed geschoold en vakkundig personeel, dat wel weet hoe een riolering aangelegd moet worden. De opleiding die onze monteurs volgen sluit aan op de laatste regels die de overheid hiervoor aanstelt. Na het afronden van de opleiding zorgen wij ervoor dat de monteurs elk jaar nog een week naar een opfriscursus gaan om op de hoogte te worden gebracht van de nieuwste technieken en methodes. Vakmanschap op en top dus.

Inspectiepunten

Bent u op zoek naar iemand die uw riolering op een vakkundige manier voor u aanlegt? Dan bent u bij JVD Direct Services op het juiste adres. Niet alleen garanderen wij de best mogelijke aansluiten, maar ook zorgen wij ervoor dat als er ooit problemen ontstaan, deze op een makkelijker manier te verhelpen zijn. Dit doen wij door middel van inspectiepunten. Door middel van een dop worden deze inspectiepunten afgesloten, zodat, hoe diep uw riool ook is, er makkelijk bij kan worden gekomen, zonder al te veel graafwerk.

Wilt u uw riool snel en deskundig laten ontstoppen? Neem dan direct contact op met JVD Direct Services.

Bel gratis: 085 020 78 78

Riool verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

Online afspraak maken

Maak een afspraak