Riool aanleggen • JVD Direct Services dé rioolspecialist • 25 jaar ervaring

24/7 bereikbaar. Bel gratis 0800 1428

Het aanleggen van een nieuw riool lijkt een fluitje van een cent, maar veel mensen onderschatten de werkzaamheden van een loodgieter op dit gebied. Voor het aanleggen van een riool is veel expertise nodig. De kunst van het goed installeren van een rioleringsbuis begint bij het ervoor zorgen dat de buis goed opgehangen wordt. En niet alleen tijdelijk, maar voor vele jaren. Wat er vaak fout gaat bij het aanleggen van riolering is dat de buizen zodanig doorgezakt zijn dat er een verstopping is ontstaan. Een ander punt wat vaak fout gaat is dat een riool soms via haakse T-stukken aangesloten is. Hierdoor loopt het water niet in een lijn richting het straatriool. Ook dit kan voor verstoppingen zorgen. En op een verstopping met een T-stuk zit u al helemaal niet te wachten, want de huidige ontstoppingsmethodes kunnen niet bestuurd worden. Daarom moet in deze gevallen vaak het hele riool opengebroken worden: een kostelijke zaak.

Geschoold personeel

JVD Direct Services heeft goed geschoold en vakkundig personeel, dat wel weet hoe een riolering aangelegd moet worden. De opleiding die onze monteurs volgen sluit aan op de laatste regels die de overheid hiervoor aanstelt. Na het afronden van de opleiding zorgen wij ervoor dat de monteurs elk jaar nog een week naar een opfriscursus gaan om op de hoogte te worden gebracht van de nieuwste technieken en methodes. Vakmanschap op en top dus.

Bel gratis: 0800 14 28

Inspectiepunten

Bent u op zoek naar iemand die uw riolering op een vakkundige manier voor u aanlegt? Dan bent u bij JVD Direct Services op het juiste adres. Niet alleen garanderen wij de best mogelijke aansluiten, maar ook zorgen wij ervoor dat als er ooit problemen ontstaan, deze op een makkelijker manier te verhelpen zijn. Dit doen wij door middel van inspectiepunten. Door middel van een dop worden deze inspectiepunten afgesloten, zodat, hoe diep uw riool ook is, er makkelijk bij kan worden gekomen, zonder al te veel graafwerk.

Wilt u uw riool snel en deskundig laten ontstoppen? Neem dan direct contact op met JVD Direct Services.

Ons werkgebied

Amsterdam

Haarlem

Almere

Lelystad

Amersfoort

Utrecht

Den Haag

Riool aanleggen

Wilt u een riool aanleggen?

Afspraak maken

Ervaringen

Vriendelijke gasten die bij ons het riool hebben aangelegd. Voor zover ik weet is het goed gebeurd. Ik heb in ieder geval goede verhalen over de loodgieters van JVD gehoord en ze kwamen betrouwbaar over. Bedankt, mvg Thomas
Thomas