Riool aanleggen • JVD Direct Services dé rioolspecialist • 25 jaar ervaring

Het aanleggen van een nieuw riool lijkt een fluitje van een cent, maar veel mensen onderschatten de werkzaamheden van een loodgieter op dit gebied. Voor het aanleggen van een riool is veel expertise nodig. De kunst van het goed installeren van een rioleringsbuis begint bij het ervoor zorgen dat de buis goed opgehangen wordt. En niet alleen tijdelijk, maar voor vele jaren. Wat er vaak fout gaat bij het aanleggen van riolering is dat de buizen zodanig doorgezakt zijn dat er een verstopping is ontstaan.

Bel gratis: 0800 14 28

Ons werkgebied

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Jarenlange ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt

Riool verstopt
Over de kosten van de rioolontstopping hoeft u zich ook geen zorgen te maken: wij rekenen geen voorrijkosten. U hoeft bovendien niet de hele dag thuis te blijven: wij bellen u een half uur voor de monteur uw kant op gaat. Zo kunt u doorgaan met uw dagelijkse zaken.

Geschoold personeel

JVD Direct Services heeft goed geschoold en vakkundig personeel, dat wel weet hoe een riolering aangelegd moet worden. De opleiding die onze monteurs volgen sluit aan op de laatste regels die de overheid hiervoor aanstelt. Na het afronden van de opleiding zorgen wij ervoor dat de monteurs elk jaar nog een week naar een opfriscursus gaan om op de hoogte te worden gebracht van de nieuwste technieken en methodes. Vakmanschap op en top dus.

Inspectiepunten

Bent u op zoek naar iemand die uw riolering op een vakkundige manier voor u aanlegt? Dan bent u bij JVD Direct Services op het juiste adres. Niet alleen garanderen wij de best mogelijke aansluiten, maar ook zorgen wij ervoor dat als er ooit problemen ontstaan, deze op een makkelijker manier te verhelpen zijn. Dit doen wij door middel van inspectiepunten. Door middel van een dop worden deze inspectiepunten afgesloten, zodat, hoe diep uw riool ook is, er makkelijk bij kan worden gekomen, zonder al te veel graafwerk.

Wilt u uw riool snel en deskundig laten ontstoppen? Neem dan direct contact op met JVD Direct Services.

Bel gratis: 0800 14 28

Riool verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

Online afspraak maken

Maak een afspraak