Remeha CV ketel

Onderhoud en reparatie

Sinds 1963 ontwikkelt Remeha CV ketels, zo groeide zij uit tot een van de oudste CV ketel fabrikanten in Nederland. Inmiddels zijn er vier series Remeha CV ketels, namelijk: Remeha Avanta, Remeha Calenta, Remeha Quinta en de Remeha Tzerra. De Remeha Calenta is de nieuwste cv ketel en de Remeha Avanta is de krachtigste en meest verkochte CV ketel uit het assortiment.

Ons werkgebied

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt

Riool verstopt

Alle kennis is aanwezig

De directeur van JVD Direct Services, Jan van Dijkhuizen, kwam in aanraking met Remeha toen hij een storing had aan zijn eigen CV ketel. Dit was de Remeha 1DXR uit 1993. Via de helpdesk van Remeha kreeg Jan hulp, waarna hij zijn eigen CV ketel gerepareerd heeft. Hierna besloot Jan om verschillende cursussen te volgen bij Remeha om ervan verzekerd te zijn dat hij alle kennis heeft van de CV ketels van dit merk. Wij adviseren we u om jaarlijks cv onderhoud te laten doen, zodat er geen onverwachte problemen ontstaan. Voor diverse cv services bent u bij JVD Direct Services aan het goede adres! Wij zijn 24/7 bereikbaar en kunnen binnen no-time uw cv-ketel repareren. Wij zijn gespecialiseerd in alle cv services, zoals cv onderhoud, cv reparatie en de installatie van alle merken centrale verwarming. Bel ons nu vrijblijvend en gratis op 085 020 78 78.

Bel gratis: 085 020 78 78

Riool verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

CV ketel onderhoud
of reparatie?

Maak een afspraak