Remeha CV ketel

Onderhoud en reparatie

Remeha ontwikkelt al vanaf 1963 cv-ketels. Meteen in de jaren ‘60 was Remeha al de grootste ketelfabrikant van Nederland, met de hoofdvestiging vestiging in Apeldoorn. Door de jaren heen is Remeha uitgegroeid tot een bedrijf met 400 medewerkers en 4 series cv-ketels. De nieuwste Remeha cv ketel is de Remeha Calenta. De Remeha Avanta cv-ketel is de krachtigste ketel uit het hele assortiment. Waar de Remeha Quinta u veel water geeft met een hoog rendement, is de kleinste ketel uit het assortiment, de Remeha Avanta, de best verkochte cv-ketel van Nederland.

Ons werkgebied

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt

Riool verstopt

Alle kennis is aanwezig

JVD Direct Services kwam toevallig in aanraking met Remeha, toen directeur Jan van Dijkhuizen een storing had zijn zijn cv-ketel: de Remeha 1DXR uit 1993. Met wat hulp van de helpdesk van Remeha heeft hij zelf de ketel gerepareerd en werd hij enthousiast over het merk Remeha. Na deze reparatie besloot Jan verschillende cursussen te volgen bij Remeha om er verzekerd van te zijn dat hij alle kennis heeft van Remeha cv-ketels. En dat is gelukt. Wij adviseren u om jaarlijks cv onderhoud te laten doen, zodat er geen onverwachte problemen zullen ontstaan. Bij JVD Direct Services bent u gelijk op het goede adres. Wij zijn 24/7 bereikbaar en kunnen binnen no-time uw cv-ketel repareren. JVD Direct Services is gespecialiseerd in alle cv services, zoals cv onderhoud, cv reparatie en de installatie van alle merken centrale verwarming. Bel ons nu vrijblijvend en gratis op 085 020 78 78.

Bel gratis: 085 020 78 78

Riool verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

CV ketel onderhoud
of reparatie?

Maak een afspraak