Remeha CV ketel onderhoud en reparatie • JVD Direct Services – 25 jaar ervaring

24/7 bereikbaar. Bel gratis 0800 1428

Remeha ontwikkelt al vanaf 1963 cv-ketels. Meteen in de jaren ‘60 was Remeha al de grootste ketelfabrikant van Nederland, met de hoofdvestiging vestiging in Apeldoorn. Door de jaren heen is Remeha uitgegroeid tot een bedrijf met 400 medewerkers en 4 series cv-ketels. De nieuwste ketel is de Remeha Calenta. De Remeha Avanta cv-ketel is de krachtigste ketel uit het hele assortiment. Waar de Remeha Quinta u veel water geeft met een hoog rendement, is de kleinste ketel uit het assortiment, de Remeha Avanta, de bestverkochte cv-ketel van Nederland.

Bel gratis: 0800 14 28

Alle kennis is aanwezig JVD Direct Services kwam toevallig in aanraking met Remeha, toen directeur Jan van Dijkhuizen een storing had zijn zijn cv-ketel: de Remeha 1DXR uit 1993. Met wat hulp van de helpdesk van Remeha heeft hij zelf de ketel gerepareerd en werd hij pas echt enthousiast over het merk Remeha. Na deze reparatie besloot Jan verschillende cursussen te volgen bij Remeha om er verzekerd van te zijn dat hij alle kennis heeft van Remeha cv-ketels. En dat is gelukt. Wij adviseren u om jaarlijks uw cv-ketel te laten onderhouden, zodat er geen onverwachte problemen zullen ontstaan. Bij JVD Direct Services bent u gelijk op het goede adres. Wij zijn 24/7 bereikbaar en kunnen binnen no-time uw cv-ketel repareren. JVD Direct Services is gespecialiseerd in cv-onderhoud, cv-reparatie en de installatie van alle merken centrale verwarming. Bel ons nu vrijblijvend en gratis op 0800 1428. Tegenwoordig onderhoudt en repareert JVD Direct Services diverse Remeha-modellen. Is uw Remeha-ketel stuk of wilt u de cv-ketel onderhouden? Neem dan contact op met JVD Direct Services. JVD Direct Services is gespecialiseerd in cv-onderhoud, cv-reparatie en de installatie van alle merken centrale verwarming. Bel nu gratis 0800 1428.

Ons werkgebied

Amsterdam

Haarlem

Almere

Lelystad

Amersfoort

Utrecht

Den Haag

Nefit CV ketel onderhoud en reparatie

CV ketel onderhoud / reparatie?

Afspraak maken

Ervaringen

Zeer tevreden. Telefoonisch duidelijk tewoord gestaan. Monteur Frank is langsgekomen voor onze cv ketel i.v.m. een storing. Duidelijk uitleg vooraf en storing verhopen. Super service.
Carla
Top service en afhandeling! Gisteravond ging onze CV ketel stuk. Na verschillende 24uurs services te hebben gebeld kwamen wij uit bij JVD. Goede service en vandaag stond er gelijk een monteur op de stoep. Monteur Jan heeft goed, professioneel en netjes werk geleverd en tevens is hij ook nog vriendelijk en gezellig. JVD heeft een goede indruk op ons gemaakt en wij blijven bij deze dan ook klant bij jullie. Top service en afhandeling!!
Ron & Mariska