Preventief rioolonderhoud. Laat het uitvoeren door dé riool ontstopper van Amsterdam

24/7 bereikbaar. Bel gratis 0800 1428

Ruikt u een rioollucht in huis? Of loopt uw toilet of afvoer niet meer door? Dan is uw riool verstopt. Een verstopte riolering kan voor veel overlast zorgen, zoals bijvoorbeeld stank in uw huis. Deze problemen komen altijd ongelegen. Gelukkig is JVD Direct Services altijd in de buurt om deze problemen op te lossen.

Oorzaken Verstoppingen worden vaak veroorzaakt door afzetting van kalk, vet en zeepresten. Met name bedrijven als horecagelegenheden en grote woningcomplexen krijgen vaak te maken met verstoppingen. Maar ook woonhuizen krijgen weleens te maken met een verstopping.

Bel gratis: 0800 14 28

Wees het voor JVD Direct Services doet aan preventief rioolonderhoud. Met deze methode kunnen wij eventuele problemen aan uw riool vroegtijdig signaleren en verhelpen, waardoor u niet voor onverwachte situaties hoeft te staan. Wij doen dit rioolonderhoud met behulp van een spuit/zuigcombinatie. Hiermee wordt het vuil dat weggespoten wordt direct opgezogen, in plaats van dat het verplaatst naar een andere plek waar de kans op verstopping dan weer groter wordt. Neem nu vrijblijvend contact op met JVD Direct Services, en zorg ervoor dat uw riool optimaal onderhouden is. Bel ons gratis en vrijblijvend.

Ons werkgebied voor Amsterdam

Werkgebied Amsterdam

Hoofdkantoor JVD Direct Services B.V.
Preventief rioolonderhoud

Rioolonderhoud nodig?

Afspraak maken

Ervaringen

Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara