Preventief riool onderhoud

Altijd een monteur in uw regio.

Ruikt u een rioollucht in huis? Of loopt uw toilet of afvoer niet meer door? Dan is uw riool verstopt. Een verstopte riolering kan voor veel overlast zorgen, zoals bijvoorbeeld stank in uw huis. Deze problemen komen altijd ongelegen. Gelukkig is JVD Direct Services altijd in de buurt om deze problemen op te lossen.

Ons werkgebied

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt

Riool verstopt

Oorzaken

Verstoppingen worden vaak veroorzaakt door afzetting van kalk, vet en zeepresten. Met name bedrijven als horecagelegenheden en grote woningcomplexen krijgen vaak te maken met verstoppingen. Maar ook woonhuizen krijgen weleens te maken met een verstopping.

Wees het voor

JVD Direct Services doet aan preventief rioolonderhoud. Met deze methode kunnen wij eventuele problemen aan uw riool vroegtijdig signaleren en verhelpen, waardoor u niet voor onverwachte situaties hoeft te staan. Wij doen dit rioolonderhoud met behulp van een spuit/zuigcombinatie. Hiermee wordt het vuil dat weggespoten wordt direct opgezogen, in plaats van dat het verplaatst naar een andere plek waar de kans op verstopping dan weer groter wordt. Neem nu vrijblijvend contact op met JVD Direct Services, en zorg ervoor dat uw riool optimaal onderhouden is. Bel ons gratis en vrijblijvend.

Bel gratis: 085 020 78 78

Riool verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

RIOOLONDERHOUD
NODIG?

Maak een afspraak