Over JVD Direct Services

JVD Direct Services is een loodgieters- en centrale verwarmingsbedrijf. Eigenaar Jan van Dijkhuizen besloot in 1991 om zijn eigen bedrijf te starten. Dit deed hij in een kleine lokale vestiging in Amsterdam.

Bel gratis: 085 020 78 78

Ons werkgebied

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt

Riool verstopt

Over ons

Sinds 1991 is JVD Direct Services uitgegroeid tot een van de grotere vooral kwalitatief betere bedrijven in heel Nederland. Nog steeds is het hoofdkantoor in Amsterdam gevestigd, maar daarbuiten zijn veel vestigingen te vinden in alle grote steden. Jan van Dijkhuizen is trots op zijn bedrijf. Wat eens als een eenmanszaak begon, is nu uitgegroeid tot een familiebedrijf waar iedereen met trots en plezier werkt.

Bel gratis: 085 020 78 78

Riool verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

Online afspraak maken

Maak een afspraak