Ontstoppingsbedrijf • Geen voorrijkosten • 25 jaar ervaring

24/7 bereikbaar. Bel gratis 0800 1428

JVD Direct Services is een ontstoppingsbedrijf uit Amsterdam. Naast Amsterdam, heeft JVD Direct Services ook vestigingen in alle grote steden in Nederland, zoals Haarlem, Utrecht en Almere. Zo is er altijd een ontstoppingsbedrijf bij u in de buurt die u zo snel mogelijk kan helpen.

24-uursservice ontstoppingsbedrijf

Of nu uw toilet verstopt is, of uw riool of hemelwaterafvoer: JVD Direct Services lost het op met de snelheid van het licht. Wij hebben een 24-uursservice, waarmee wij dag en nacht bereikbaar zijn. Spoelt uw toilet niet meer op vrijdagavond? Dan hoeft u echt niet tot maandag te wachten om dit op te lossen.

Bel gratis: 0800 14 28

Zorgvuldig en professioneel
JVD Direct Services is één van de snelst groeiende ontstoppingsbedrijven van Nederland. En dat is niet voor niets. Door jarenlange ervaring en een hoge kwaliteitsstandaard zijn wij erg geliefd. Zorgvuldigheid en professionaliteit staat bij ons voorop.

Eerlijk tarief
Naast dat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, vinden wij een eerlijk tarief ook erg belangrijk. Daarom rekenen wij geen voorrijkosten en zullen wij vooraf de prijsopgave met u bespreken. U komt dus niet voor onaangename verrassingen te staan.

Al onze voordelen op een rijtje:

  • Wij zijn 24-uur per dag bereikbaar voor u
  • U krijgt vooraf een prijsopgave: zo komt u nooit voor verrassingen te staan
  • Wij maken gebruik van speciale onderhoudscontracten

Bel ons
Heeft u last van een verstopping en wilt u dat een professioneel bedrijf dit oplost? Bel ons dan nu op 0800 – 1428. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Neem nu contact op.

Ons werkgebied

Amsterdam

Haarlem

Almere

Amersfoort

Utrecht

Den Haag

Purmerend

Alkmaar

Riool verstopt?

Afspraak maken

Ervaringen

Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara