Nefit CV ketel

Onderhoud en reparatie

Nefit, vernoemd naar een Nederlands-Amerikaans fittingsbedrijf, is opgericht in 1948. Het bedrijf heeft veel naamsveranderingen ondergaan. In 1965 werd de fabriek overgenomen en hernoemd door Fa Crane, die een staande gietijzeren cv-ketel ontwikkelde. In 1979 werd uiteindelijk besloten om de naam Crane te veranderen naar Nefit. Al sinds 1989 werkt JVD Direct Services met cv-ketels van Nefit. Met een Nefit verwarmingsketel weet u zeker dat u er warm bij zit.

Ons werkgebied

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt

Riool verstopt

Eerste Nefit hr ketel

Ten gevolge van de oliecrisis, bracht Nefit in 1980 de eerste Nefit hr ketel op de markt, de Nefit Turbo. Naar aanleiding hiervan kreeg Nefit als eerste fabrikant ooit het Giveg hr-keurmerk. Een grote reorganisatie volgde en alle vestigingen, op Buinen na, werden gesloten. Na de reorganisatie ging Nefit verder als Fasto.

Opnieuw naamsverandering

In 1992 werd de verwarmingsafdeling van Nefit ondergebracht bij Fasto. Vanaf dat moment zijn beide partijen gefuseerd als Nefit-Fasto, als onderdeel van Boderus. Uiteindelijk is de naam weer terug veranderd in Nefit, zoals deze vandaag de dag nog bekend is.

Opfriscursussen

Al sinds 1989 werkt JVD Direct Services met cv-ketels van Nefit. In 1990 ging onze chef-monteur zich verdiepen in het merk. Hij heeft diverse cursussen gevolgd die over de turbotoestellen, vr- en hr-toestellen gingen. Na deze cursussen begon de interesse van JVD Direct Services voor Nefit alleen maar te groeien. Nog steeds houden we elk jaar opfriscursussen waarbij nieuwe modellen worden behandeld. Maar daar blijft het niet bij. Onze chef-monteur geeft tegenwoordig ook de leiding aan een groep monteurs op het gebied van het storingvrij houden en goed functioneren van Nefit-toestellen.

Binnen 24 uur geholpen

Geeft uw Nefit-toestel een storing aan? Dan wordt u binnen 24 uur geholpen door ons. Zelfs als u geen onderhoudscontract heeft, bent u van harte welkom bij JVD Direct Services. Welk probleem u ook ondervindt aan uw cv-ketel, wij lossen het voor u op. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in Nefit-ketels, maar ook in alle andere merken cv-ketels.

Wij adviseren u om jaarlijks een cv controle te doen en uw cv-ketel te laten onderhouden, zodat er geen onverwachte problemen zullen ontstaan. Bij JVD Direct Services bent u gelijk op het goede adres. Wij zijn 24/7 bereikbaar en kunnen binnen no-time uw cv-ketel repareren. JVD Direct Services is gespecialiseerd in alle cv services, zoals cv onderhoud, cv reparatie en de installatie van alle merken centrale verwarming. Bel ons nu vrijblijvend en gratis op 0800 1428.

Bel gratis: 085 020 78 78

Riool verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

Online afspraak maken

Maak een afspraak