Nefit CV ketel onderhoud en reparatie • JVD Direct Services – 25 jaar ervaring

24/7 bereikbaar. Bel gratis 0800 1428

Nefit, vernoemd naar een Nederlands-Amerikaans fittingsbedrijf, is opgericht in 1948. Het bedrijf heeft veel naamsveranderingen ondergaan. In 1965 werd de fabriek overgenomen en hernoemd door Fa Crane, die een staande gietijzeren cv-ketel ontwikkelde. In 1979 werd uiteindelijk besloten om de naam Crane te veranderen naar Nefit.

Eerste hr-ketel

Ten gevolge van de oliecrisis, bracht Nefit in 1980 de eerste hr-ketel op de markt, de Nefit Turbo. Naar aanleiding hiervan kreeg Nefit als eerste fabrikant ooit het Giveg hr-keurmerk. Een grote reorganisatie volgde en alle vestigingen, op Buinen na, werden gesloten. Na de reorganisatie ging Nefit verder als Fasto.

Opnieuw naamsverandering

In 1992 werd de verwarmingsafdeling van Nefit ondergebracht bij Fasto. Vanaf dat moment zijn beide partijen gefuseerd als Nefit-Fasto, als onderdeel van Boderus. Uiteindelijk is de naam weer terug veranderd in Nefit, zoals deze vandaag de dag nog bekend is.

Opfriscursussen

Al sinds 1989 werkt JVD Direct Services met cv-ketels van Nefit. In 1990 ging onze chef-monteur zich verdiepen in het merk. Hij heeft diverse cursussen gevolgd die over de turbotoestellen, vr- en hr-toestellen gingen. Na deze cursussen begon de interesse van JVD Direct Services voor Nefit alleen maar te groeien. Nog steeds houden we elk jaar opfriscursussen waarbij nieuwe modellen worden behandeld. Maar daar blijft het niet bij. Onze chef-monteur geeft tegenwoordig ook de leiding aan een groep monteurs op het gebied van het storingvrij houden en goed functioneren van Nefit-toestellen.

Bel gratis: 0800 14 28

Binnen 24 uur geholpen

Geeft uw Nefit-toestel een storing aan? Dan wordt u binnen 24 uur geholpen door ons. Zelfs als u geen onderhoudscontract heeft, bent u van harte welkom bij JVD Direct Services. Welk probleem u ook ondervindt aan uw cv-ketel, wij lossen het voor u op. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in Nefit-ketels, maar ook in alle andere merken cv-ketels.

Wij adviseren u om jaarlijks uw cv-ketel te laten onderhouden, zodat er geen onverwachte problemen zullen ontstaan. Bij JVD Direct Services bent u gelijk op het goede adres. Wij zijn 24/7 bereikbaar en kunnen binnen no-time uw cv-ketel repareren. JVD Direct Services is gespecialiseerd in cv-onderhoud, cv-reparatie en de installatie van alle merken centrale verwarming. Bel ons nu vrijblijvend en gratis op 0800 1428.

Ons werkgebied

Amsterdam

Haarlem

Almere

Lelystad

Amersfoort

Utrecht

Den Haag

Nefit CV ketel onderhoud en reparatie

CV ketel onderhoud / reparatie?

Afspraak maken

Ervaringen

Zeer tevreden. Telefoonisch duidelijk tewoord gestaan. Monteur Frank is langsgekomen voor onze cv ketel i.v.m. een storing. Duidelijk uitleg vooraf en storing verhopen. Super service.
Carla
Top service en afhandeling! Gisteravond ging onze CV ketel stuk. Na verschillende 24uurs services te hebben gebeld kwamen wij uit bij JVD. Goede service en vandaag stond er gelijk een monteur op de stoep. Monteur Jan heeft goed, professioneel en netjes werk geleverd en tevens is hij ook nog vriendelijk en gezellig. JVD heeft een goede indruk op ons gemaakt en wij blijven bij deze dan ook klant bij jullie. Top service en afhandeling!!
Ron & Mariska