Moederhaard onderhoud en/of reparatie • JVD Direct Services – 25 jaar ervaring

24/7 bereikbaar. Bel gratis 0800 1428

Een moederhaard heeft dezelfde functie als een cv-ketel: het gelijktijdig opwarmen van diverse ruimtes. Het verschil is dat een moederhaard een open toestel is. Daarom is het extra belangrijk dat de moederhaard jaarlijks onderhoud krijgt. Ondanks dat moederhaarden erom bekend staan dat ze weinig onderhoud nodig hebben, betekent dit niet dat ze nooit onderhoud vragen. Een jaarlijkse onderhoudsbeurt zorgt ervoor dat uw moederhaard veilig blijft en dat de conditie van de moederhaard goed blijft.

Hoe ziet zo’n onderhoudsbeurt eruit?

  • Schoonmaken van de glasplaat
  • Het toestel ontdoen van stof
  • Controle van het thermokoppel
  • Controle van de ontsteking
  • Algehele werking van de moederhaard controleren
  • Controle op eventuele gaslekkages
  • Inspectie van het rookkanaal

Verschoven stenen
Aan het rookkanaal kan de monteur zien hoe het met de algemene conditie van de moederhaard is gesteld. Om de veiligheid van de moederhaard te waarborgen, wordt er gecontroleerd of er houtstammetjes of stenen verschoven zijn, die de ontsteking kunnen bemoeilijken.

Moederhaarden

JVD Direct Services repareert en onderhoudt veel merken en types moederhaarden, zoals bijvoorbeeld Stellina, DRU, Faber, Pelgrim en nog veel meer. Wilt u ervan verzekert zijn dat u altijd veilig en probleemloos geniet van uw moederhaard? Bij JVD Direct Services kunt u een onderhoudsabonnement afsluiten. U betaalt dan een vast bedrag voor jaarlijks onderhoud, waardoor u nooit een onderhoudsbeurt vergeet.

Bel gratis: 0800 14 28

Storing
Heeft u last van een storing? Ook voor storingen aan moederhaarden kunt u terecht bij JVD Direct Services.

Met een team van specialisten op het gebied van gasapparatuur, staan wij 24/7 klaar om u snel weer in de warmte te zetten.

Onderhoudscontract
Wilt u een onderhoudscontract bij JVD Direct Services? Dat is wel zo makkelijk. Bel dan nu 0800 1428, en het wordt gelijk voor u geregeld. Ook als u een onderhoudscontract voor meerdere woningen (VVE’s of woningcorporaties) wilt, dan bent u bij ons op het juiste adres. Bij onderhoudscontracten nemen wij jaarlijks per telefoon of e-mail contact met u op voor een afspraak.

Eénmalige onderhoudsbeurt

Maar ook als u geen onderhoudscontract heeft staan wij klaar om uw moederhaard te onderhouden, repareren of vervangen. Bij JVD Direct Services hebben we nog een gratis extra service: u hoeft niet de hele dag thuis te blijven op de dag dat de monteur bij u langskomt: wij geven u namelijk een telefoontje een half uur voordat de monteur richting u vertrekt. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Bel nu gratis en vrijblijvend 0800 1428.

Ons werkgebied

Amsterdam

Haarlem

Almere

Lelystad

Amersfoort

Utrecht

Den Haag

moederhaard onderhoud en reparatie

Moederhaard onderhoud / reparatie?

Afspraak maken

Ervaringen

Voor mijn oma heb ik laatst JVD gebeld omdat de moederhaard toe was aan onderhoud. Mijn oma was erg blij met de vriendelijke service van de monteur. Ook het onderhoud was nodig en is goed gebeurd!
Davy