Loodgieter

Regio Nieuwegein

Heeft u een probleem met uw afvoer, leidingen of verwarming en bent u op zoek naar een goede loodgieter in de regio van Nieuwegein? JVD Direct Services is een erkend loodgietersbedrijf met meerdere loodgieters en jarenlange ervaring. Omdat wij verschillende ervaren loodgieters hebben, staat er ook bij spoed een erkende loodgieter voor u klaar. Onze loodgieters hebben al vele mensen blij gemaakt met onze snelle en goede loodgieterswerk. In onze reviews leest u terug, hoe mensen de hulp van de loodgieter hebben ervaren. Mede omdat we zoveel ervaring en brede kennis hebben, kunnen wij u goede tips geven om het probleem de volgende keer te voorkomen.

Vakkundig en snel

Een loodgieter heeft u altijd snel nodig als er een probleem is. Daarom zijn wij 24/7 beschikbaar om u te helpen. U hoeft alleen maar contact met ons op te nemen, en de monteur is al onderweg. U hoeft ook niet de hele dag thuis te blijven als u de loodgieter verwacht: een half uur voordat de loodgieter uw kant op rijdt, krijgt u een belletje hierover.

  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt

Afvoer verstopt

Dus u bent op zoek naar een loodgieter in regio Nieuwegein?

Zoek dan niet verder, want JVD Direct Services biedt u erkende installateurs. Daarnaast garanderen wij u dat u nooit te veel betaalt voor loodgieterswerkzaamheden. Binnen no-time zijn wij bij u om u te helpen. Wilt u weten hoe snel we bij u kunnen zijn? Neem dan vrijblijvend contact op.

De volgende diensten leveren wij ook:

  • Hogedrukreiniging
  • Leegpompen van kelders
  • Camera- en stankinspectie

Bel gratis: 085 020 78 78

Afvoer verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

Online afspraak maken

Maak een afspraak