Loodgieter nodig? Laat ons direct komen, wij zijn de loodgieters van Amsterdam

24/7 bereikbaar. Bel gratis 0800 1428

Loodgieter in Amsterdam

Heeft u een probleem met uw afvoer, leidingen of verwarming en bent u op zoek naar een goede loodgieter in Amsterdam? JVD Direct Services is een erkend loodgietersbedrijf in Amsterdam, met meerdere loodgieters en jarenlange ervaring. Omdat wij verschillende ervaren loodgieters hebben, staat er ook bij spoed een erkende loodgieter voor u klaar. Onze loodgieters hebben al vele mensen blij gemaakt met onze snelle en goede loodgieterswerk. In onze reviews leest u terug, hoe mensen de hulp van de loodgieter hebben ervaren. Mede omdat we zoveel ervaring en brede kennis hebben, kunnen wij u goede tips geven om het probleem de volgende keer te voorkomen.

Dus u bent op zoek naar een loodgieter in Amsterdam?

Zoek dan niet verder, want JVD Direct Services biedt u erkende installateurs. Daarnaast garanderen wij u dat u nooit te veel betaalt voor loodgieterswerkzaamheden. Als u in de omgeving van Amsterdam woont, zijn wij binnen no-time bij u om u te helpen. Zo werken we onder andere in Purmerend, Almere, Zaanstad en Haarlem. Wilt u weten hoe snel we bij u kunnen zijn? Neem dan vrijblijvend contact op.

De diensten die wij aanbieden zijn divers: zo richten wij ons op het verhelpen van rioolverstoppingen en helpen we bij het onderhoud van cv-ketels.

De volgende diensten leveren wij ook:

  • Hogedrukreiniging
  • Leegpompen van kelders
  • Camera- en stankinspectie

Bel gratis: 0800 14 28

Een loodgieter heeft u altijd snel nodig als er een probleem is. Daarom zijn wij 24/7 beschikbaar om u te helpen. U hoeft alleen maar contact met ons op te nemen, en de monteur is al onderweg. U hoeft ook niet de hele dag thuis te blijven als u de loodgieter verwacht: een half uur voordat de loodgieter uw kant op rijdt, krijgt u een belletje hierover.

Ons werkgebied voor Amsterdam

Werkgebied Amsterdam

Hoofdkantoor JVD Direct Services B.V.
Loodgieter

Loodgieter nodig?

Afspraak maken

Ervaringen

Netjes en snel Ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara
Prima bedrijf Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben