Altijd een erkende loodgieter in uw regio

Is uw wc, gootsteen of een andere afvoer verstopt geraakt? Of misschien heeft u een probleem met uw leidingen of verwarming? Dan bent u hoogstwaarschijnlijk op zoek naar een erkende loodgieter die u kunt helpen.

JVD Direct Services is een erkend loodgietersbedrijf met meerdere loodgieters en jarenlange ervaring. Omdat wij verschillende ervaren loodgieters hebben, staat er ook bij spoed een erkende loodgieter voor u klaar. Onze loodgieters hebben al vele mensen blij gemaakt met snel, maar kwalitatief goed loodgieterswerk. In onze reviews leest u terug hoe mensen de hulp van onze loodgieters hebben ervaren. Mede omdat we zoveel ervaring en brede kennis hebben kunnen wij u goede tips geven om het probleem de volgende keer te voorkomen.

Ons werkgebied

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
 • Dekking midden Nederland
 • 24 uur en 7 dagen
 • Geen voorrijkosten
 • Meer dan 30 jaar ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt

Afvoer verstopt

Uw loodgieter met spoed aanwezig

In het geval dat bijvoorbeeld uw wc, gootsteen of een andere afvoer verstopt is geraakt, dan wilt u dat een loodgieter met spoed aanwezig kan zijn. Daarom zijn wij 24/7 beschikbaar om u te helpen. U hoeft alleen maar contact met ons op te nemen en de monteur is al onderweg. U hoeft ook niet de hele dag thuis te blijven als u de loodgieter verwacht: een half uur voordat de loodgieter uw kant op rijdt, krijgt u een belletje hierover.

De volgende diensten leveren wij ook:

 • Riool ontstopping
 • Afvoer ontstopping
 • Hogedrukreiniging
 • Cv onderhoud, reparatie en aanleg
 • Gaslekkage verhelpen
 • Leegpompen van kelders
 • Camera- en stankinspectie

Het beste erkende loodgietersbedrijf in uw omgeving

JVD Direct Services biedt u erkende loodgieters. Daarnaast garanderen wij u dat u nooit teveel betaalt voor loodgieterswerkzaamheden. Binnen no-time zijn wij bij u om u te helpen. Zo werken onze loodgieters onder andere in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Haarlem, Purmerend, Almere, Zaanstad en Haarlem. Wilt u weten hoe snel we bij u kunnen zijn? Neem dan vrijblijvend contact op.

Bel gratis: 085 020 78 78

Afvoer verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

Online afspraak maken

Maak een afspraak