Kelder leegpompen

Altijd een monteur in uw regio.

Staat er onverwachts een grote hoeveelheid water in uw kelder? Dat is erg vervelend, maar u hoeft niet ongerust te worden. JVD Direct Services kan uw kelder snel en gemakkelijk leegpompen. Hiervoor hebben wij de juiste apparatuur in bezit.

Ons werkgebied

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt

Riool verstopt

Kelder onderwater?

De oorzaak van een ondergelopen kelder is vaak zware regenval. Maar het kan ook iets ergers zijn. Vaak is de oorzaak van een ondergelopen kelder slecht te zien vanwege het vele water.

Voor het kleine werk hebben wij vlakzuigers. Deze vlakzuigers, zoals de naam het al zegt, zuigen de ruimte helemaal leeg. Staat er veel water in uw kelder, dan hebben wij geavanceerdere apparatuur nodig om de kelder leeg te pompen. Wij gebruiken hierbij mega-pompen, die binnen no-time de hele ruimte leegzuigen.

Waterstofzuigers zijn heel wisselend van kwaliteit. Wij gebruiken alleen de beste waterstofzuigers, zodat u er altijd van gegarandeerd bent dat uw kelder snel en efficiënt wordt leeggepompt. Onze waterstofzuigers zijn geschikt voor zowel grote als kleine kelders. Of u nu een klein laagje water in uw kelder hebt staan of uw hele etage blank staat, wij hebben de juiste apparatuur.

Neem nu actie!

Een veelvoorkomende nasleep van een ondergelopen kelder is dat het vocht wat achterblijft in uw muren en/of meubelen trekt. Dit kan schimmel en vervelende luchtjes tot gevolg hebben. Ook hier heeft JVD Direct Services een oplossing voor: wij plaatsen ruimtedrogers in uw kelder die warme lucht de ruimte in blazen en vocht naar zich toe zuigen. Dit vocht wordt in een aparte ruimte opgevangen en kan daarna makkelijk ontdaan worden van de ruimte. Zo is uw kelder weer helemaal als vanouds!

JVD Direct Services is specialist op het gebied van wateroverlast. Wij helpen u graag bij het leegpompen van uw kelder. Neem nu vrijblijvend contact op met ons.

Bel gratis: 085 020 78 78

Riool verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

Online afspraak maken

Maak een afspraak