Staat de kelder onder water? Wij pompen hem leeg · 25 jaar ervaring

24/7 bereikbaar. Bel gratis 0800 1428

Staat er onverwachts een grote hoeveelheid water in uw kelder? Dat is erg vervelend, maar u hoeft niet ongerust te worden. JVD Direct Services kan uw kelder snel en gemakkelijk leegpompen. Hiervoor hebben wij de juiste apparatuur in bezit.

De oorzaak van een ondergelopen kelder is vaak zware regenval. Maar het kan ook iets ergers zijn. Vaak is de oorzaak van een ondergelopen kelder slecht te zien vanwege het vele water.

Voor het kleine werk hebben wij vlakzuigers. Deze vlakzuigers, zoals de naam het al zegt, zuigen de ruimte helemaal leeg. Staat er veel water in uw kelder, dan hebben wij geavanceerdere apparatuur nodig om de kelder leeg te pompen. Wij gebruiken hierbij mega-pompen, die binnen no-time de hele ruimte leegzuigen.

Waterstofzuigers zijn heel wisselend van kwaliteit. Wij gebruiken alleen de beste waterstofzuigers, zodat u er altijd van gegarandeerd bent dat uw kelder snel en efficiënt wordt leeggepompt. Onze waterstofzuigers zijn geschikt voor zowel grote als kleine kelders. Of u nu een klein laagje water in uw kelder hebt staan of uw hele etage blank staat, wij hebben de juiste apparatuur.

Bel gratis: 0800 14 28

Een veelvoorkomende nasleep van een ondergelopen kelder is dat het vocht wat achterblijft in uw muren en/of meubelen trekt. Dit kan schimmel en vervelende luchtjes tot gevolg hebben. Ook hier heeft JVD Direct Services een oplossing voor: wij plaatsen ruimtedrogers in uw kelder die warme lucht de ruimte in blazen en vocht naar zich toe zuigen. Dit vocht wordt in een aparte ruimte opgevangen en kan daarna makkelijk ontdaan worden van de ruimte. Zo is uw kelder weer helemaal als vanouds!

JVD Direct Services is specialist op het gebied van wateroverlast. Wij helpen u graag bij het leegpompen van uw kelder. Neem nu vrijblijvend contact op met ons.

Ons werkgebied

Amsterdam

Haarlem

Almere

Amersfoort

Utrecht

Den Haag

Purmerend

Alkmaar

Kelder leegpompen

Kelder leegpompen?

Afspraak maken

Ervaringen

De kelder overstroming geweldig opgelost. Snel en adequaat werd ik door JVD geholpen en werd ook de oorzaak van de wateroverlast kundig in kaart gebracht en gerepareerd. Heel veel dank aan de uitstekende monteurs.
Els Geurtz