Intergas CV ketel storing

Regio Amsterdam

Heeft u een storing aan uw Intergas cv ketel? Dit kunt u merken doordat uw cv ketel bijvoorbeeld een tikkend of brommend geluid maakt, als de ketel lekt of is uitgevallen. Het is altijd vervelend als u een storing aan uw cv ketel heeft en waarschijnlijk weet u zelf niet hoe u deze storing kunt oplossen. JVD Direct Services helpt u graag bij het oplossen van de storing.

Ons werkgebied voor de regio Amsterdam

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt

Riool verstopt

Blijft uw cv-ketel maar verwarmen?

Maakt uw Intergas cv ketel een tikkend of brommend geluid? Lekt de ketel of is deze zelfs uitgevallen? Bij JVD Direct Services kunt u altijd terecht voor onderhoud of reparatie van uw Intergas cv ketel. Wij hebben jarenlange ervaring met cv onderhoud en reparaties.

Meer dan 20 jaar ervaring

Al meer dan 20 jaar ervaring heeft JVD Direct Services met het oplossen van storingen en het repareren van Intergas cv ketels. Jaarlijks worden onze monteurs bijgeschoold door het trainingsteam van Intergas, zodat de kennis van onze monteurs up-to-date blijft.

Service

Wilt u uw Intergas cv ketel laten repareren en woont u in Amsterdam of omgeving? Bij JVD Direct Service staat service hoog in het vaandel en hebben wij een 24-uursservice. Bel ons op 085 0207878. Dan zorgen wij ervoor dat uw Intergas cv ketel zo snel mogelijk gemaakt is.

Bel gratis: 085 01 32 612

Riool verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

Online afspraak maken

Maak een afspraak