Intergas CV ketel storing

Regio Amsterdam

Een storing aan uw cv-ketel is vervelend. Vaak weet u niet waar dit door kan komen. U kunt een storing aan uw cv-ketel merken doordat uw cv-ketel bijvoorbeeld lekt, een brommend of tikkend geluid maakt of zelfs uitgevallen is.

Ons werkgebied voor de regio Amsterdam

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt

Riool verstopt

Blijft uw cv-ketel maar verwarmen?

Heeft u problemen met uw Intergas cv-ketel? Moet u bijvoorbeeld steeds het water bijvullen of blijft uw cv-ketel maar verwarmen? Dan kunt u het best contact opnemen met een bedrijf dat gespecialiseerd is in centrale verwarming. JVD Direct Services is een Amsterdams bedrijf dat al jarenlange ervaring heeft op het gebied van Intergas cv-ketels. Bij ons kunt u dus altijd terecht voor onderhoud of reparatie van uw kapotte cv-ketel.

Bijscholing

JVD Direct Services heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het oplossen van storingen en het repareren van Intergas cv-ketels. Reden genoeg dus om voor JVD Direct Services te kiezen, want bij ons bent u ervan verzekerd dat wij vakkundig te werk gaan. Onze cv-monteurs worden eens per jaar bijgeschoold door het speciale trainingsteam van Intergas.

Service

Bij JVD Direct Services staat service hoog in het vaandel. Wij hebben dan ook een 24-uursservice. Wilt u uw cv-ketel laten repareren en woont u in Amsterdam of omgeving? Dan zorgen wij ervoor dat wij dit zo snel mogelijk oplossen. Bel ons nu op 0800 1428.

Bel gratis: 085 01 32 612

Riool verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

Online afspraak maken

Maak een afspraak