Intergas CV ketel storing? laat het direct oplossen door dé CV specialist van Amsterdam

24/7 bereikbaar. Bel gratis 0800 1428

Een storing aan uw cv-ketel is vervelend. Vaak weet u niet waar dit door kan komen. U kunt een storing aan uw cv-ketel merken doordat uw cv-ketel bijvoorbeeld lekt, een brommend of tikkend geluid maakt of zelfs uitgevallen is.

Blijft uw cv-ketel maar verwarmen?

Heeft u problemen met uw Intergas cv-ketel? Moet u bijvoorbeeld steeds het water bijvullen of blijft uw cv-ketel maar verwarmen? Dan kunt u het best contact opnemen met een bedrijf dat gespecialiseerd is in centrale verwarming. JVD Direct Services is een Amsterdams bedrijf dat al jarenlange ervaring heeft op het gebied van Intergas cv-ketels. Bij ons kunt u dus altijd terecht voor onderhoud of reparatie van uw kapotte cv-ketel.

Bijscholing

JVD Direct Services heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het oplossen van storingen en het repareren van Intergas cv-ketels. Reden genoeg dus om voor JVD Direct Services te kiezen, want bij ons bent u ervan verzekerd dat wij vakkundig te werk gaan. Onze cv-monteurs worden eens per jaar bijgeschoold door het speciale trainingsteam van Intergas.

Bel gratis: 0800 14 28

Service

Bij JVD Direct Services staat service hoog in het vaandel. Wij hebben dan ook een 24-uursservice. Wilt u uw cv-ketel laten repareren en woont u in Amsterdam of omgeving? Dan zorgen wij ervoor dat wij dit zo snel mogelijk oplossen. Bel ons nu op 0800 1428.

Ons werkgebied voor Amsterdam

Werkgebied Amsterdam

Hoofdkantoor
JVD Direct Services B.V.

Intergas cv-ketel storing Amsterdam

Intergas cv-ketel storing?

Afspraak maken

Ervaringen

Zeer tevreden. Telefoonisch duidelijk tewoord gestaan. Monteur Frank is langsgekomen voor onze cv ketel i.v.m. een storing. Duidelijk uitleg vooraf en storing verhopen. Super service.
Carla
Top service en afhandeling! Gisteravond ging onze CV ketel stuk. Na verschillende 24uurs services te hebben gebeld kwamen wij uit bij JVD. Goede service en vandaag stond er gelijk een monteur op de stoep. Monteur Jan heeft goed, professioneel en netjes werk geleverd en tevens is hij ook nog vriendelijk en gezellig. JVD heeft een goede indruk op ons gemaakt en wij blijven bij deze dan ook klant bij jullie. Top service en afhandeling!!
Ron & Mariska