Hemelwaterafvoer verstopt

Altijd een monteur in uw regio.

Een verstopping komt nooit gelegen en zorgt meestal voor veel schade en/of overlast. Ook een verstopping van de hemelwaterafvoer niet. Als u een verstopte dakgoot heeft, dan kan dat grote gevolgen hebben voor uw woning, zowel binnenshuis als buitenshuis. U kunt bijvoorbeeld last hebben van wateroverlast, schimmels en nare luchtjes in huis. Het regenwater wordt niet meer via de juiste weg afgevoerd. Kortom: zaken waar u niet op zit te wachten. Gelukkig biedt JVD Direct Services een oplossing voor een verstopte hemelwaterafvoer.

Ons werkgebied

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt

Riool verstopt

Over de kosten van schoonmaken van uw dakgoot hoeft u zich ook geen zorgen te maken: wij rekenen geen voorrijkosten. U hoeft bovendien niet de hele dag thuis te blijven: wij bellen u een half uur voor de monteur uw kant op gaat. Zo kunt u doorgaan met uw dagelijkse zaken.

Achterstallig onderhoud van de dakgoot

De oorzaak van een verstopte dakgoot is in de meeste gevallen achterstallig onderhoud. Veel mensen vergeten dat een dakgoot ook periodiek onderhoud nodig heeft. In uw dakgoot blijven bijvoorbeeld bladeren, takjes en duivenpoep zitten, die ervoor zorgen dat het hemelwater niet op de juiste manier wordt afgevoerd. Uiteindelijk zal het vuil zich gaan ophopen en raken veel regenpijpen en HWA-leidingen verstopt. Het gevolg: uw goot loopt over en u krijgt veel waterschade.

Schade aan hemelwaterafvoer vaak niet vergoed

Buiten dat de waterschade erg vervelend is, vergoeden de meeste verzekeringen de schade van de hemelwaterafvoer niet als blijkt dat de oorzaak achterstallig onderhoud is. Maar hoe vaak moet u uw dakgoot dan onderhouden? Dit hoeft slechts een keer per jaar. JVD Direct Services kan dit onderhoud voor u doen, en maakt hierbij de dakgoot grondig schoon en inspecteert de goot op eventuele gebreken. Daarnaast maken wij de stalputjes/schrobputjes rond uw woning ook gelijk schoon. Zo weet u zeker dat u een regenachtige periode zonder problemen doorkomt. Blijkt er een breuk of scheur in uw regenpijp te zitten? Dan kunnen wij dit direct herstellen of vervangen.

Gegarandeerde kwaliteit

JVD Direct Services is expert op het gebied vanΒ ontstoppen van de afvoer. Of dit nu uw dakgoot, regenpijp, toilet, keuken, riolering of doucheputje is, u bent bij ons op het juiste adres. Wij kunnen al uw leidingen ontstoppen en reinigen zodat u snel van alle problemen af bent. Al onze monteurs zijn goed opgeleid en werken alleen met de beste apparatuur. JVD Direct Services is aangesloten bij de brancheorganisatie UNETO-VNI, waardoor u ervan gegarandeerd wordt dat wij kwaliteit leveren.

Wilt u direct een oplossing voor uw verstopte hemelwaterafvoer? Neem dan nu contact op met JVD Direct Services.

Bel gratis: 085 020 78 78

Riool verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

Online afspraak maken

Maak een afspraak