Gootsteen verstopt, snel en deskundig opgelost · 25 jaar ervaring

24/7 bereikbaar. Bel gratis 0800 1428

Niets is vervelender dan een gootsteen die verstopt is. Uw keukengootsteen loopt dan slecht door, en het duurt lang voordat uw gootsteen leeg is. Een verstopping in de keuken komt in elk huishouden weleens voor. De oorzaak van de verstopping ligt in vet-, zeep- en etensresten die in de loop van de tijd aan de leiding gaan koeken.

Hulp nodig bij het ontstoppen van uw gootsteen?

Heeft u al van alles geprobeerd, zoals met behulp van een trekveer, plopper, soda of ontstoppingsmiddel, maar werkt niks? JVD Direct Services kan u helpen. Wij kunnen een T-stuk plaatsen tussen uw afvoer en de sifon. De monteur gaat vervolgens met behulp van een freesmachine een metalen veer in de leiding brengen. Deze veer draait rond in de leiding, waarbij de leiding gereinigd wordt. Omdat er een T-stuk geplaatst is, kan de leiding ook direct gespoeld worden. Hiermee kan de monteur aantonen dat de verstopping is opgelost. Het T-stuk wordt afgesloten met een inspectiedop. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat uw keuken schoon wordt achtergelaten.

LET OP
Heeft u gebruikgemaakt van chemicaliën? Dan dient u onze monteur daarvan op de hoogte te brengen.

Bel gratis: 0800 14 28

Een verstopping is vervelend, maar wist u al dat u een verstopping zelf kan voorkomen? Spoel nooit vet of etensresten weg door de gootsteen. Vet hecht zich gemakkelijk aan de dunne afvoerbuis en blijft daaraan plakken. Ook etensresten blijven hangen in de afvoerbuis, wat een verstopping tot gevolg heeft. Al onze voordelen op een rijtje:

  • Dekking in geheel Midden-Nederland
  • 24/7 bereikbaar
  • Geen voorrijkosten

Ons werkgebied

Amsterdam

Haarlem

Almere

Amersfoort

Utrecht

Den Haag

Purmerend

Alkmaar

Gootsteen verstopt

Gootsteen verstopt?

Afspraak maken

Ervaringen

Snel en adequaat werd ik door Jvd geholpen en werd ook de oorzaak van de verstopte gootsteen kundig in kaart gebracht en gerepareerd. Heel veel dank aan de uitstekende monteurs.
Els Greutz
Professioneel en zeer vriendelijk. Afvoer werkt weer prima. We kregen ook nog nuttige tips om de afvoer vrij te houden.
Ivo de Bruin
Onze afvoer was verstopt. Zelf nog geprobeerd te verhelpen met een veer maar niet gelukt. 's Ochtends gebeld en nog dezelfde ochtend is de verstopping verholpen door een professionele en vriendelijke monteur, die alles keurig achterliet. Heel erg fijn!
Henne