Gootsteen verstopt

Altijd een monteur in uw regio.

Loopt het water in uw gootsteen niet meer goed weg? Of stinkt uw keukenafvoer? Dan is de kans groot dat uw gootsteen verstopt is. Dit kan komen doordat vet-, zeep- en etensresten zich hebben opgehoopt in uw afvoerbuis. Een verstopte gootsteen is erg vervelend en wilt u natuurlijk zo snel mogelijk voorkomen. Bij JVD Direct Services begrijpen we dat maar al te goed, daarom zijn wij 24/7 bereikbaar voor u!

Ons werkgebied

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring
Riool verstopt

Lukt het u niet zelf om uw gootsteen te ontstoppen?

Heeft u al van alles geprobeerd, maar lukt het u niet om uw gootsteen te ontstoppen? Dan bent u bij JVD Direct Services aan het juist adres. Wij helpen u graag met het verhelpen van uw verstopping. Onze monteur kan een T-stuk plaatsen tussen uw afvoer en de sifon. Met behulp van een freesmachine brengt de monteur een metalen veer in de leiding aan. Doordat deze veer ronddraait in de leiding, wordt de leiding gereinigd. De leiding kan direct gespoeld worden, zo kunt u zien dat de monteur de verstopping heeft opgelost. Het T-stuk wordt afgesloten met een inspectiedop. De monteur zorgt er natuurlijk voor dat uw keuken schoon wordt achtergelaten.

Voorkom een verstopping

Heeft u toen u zelf de afvoer wilde ontstoppen gebruik gemaakt van chemicaliën? Geef dit dan door aan de monteur, zodat deze hiervan op de hoogte is.

U heeft ervaren hoe vervelend een verstopte gootsteen is. Dit wilt u natuurlijk het liefst voorkomen, dat kan! Vet en etensresten hechten zich gemakkelijk in de dunne afvoerbuis van uw gootsteen, wat een verstopping veroorzaakt. Het is daarom beter om dit vet en etensresten niet door de gootsteen te spoelen om een verstopping te voorkomen.

Voordelen van JVD Direct Services:

  • Dekking in Midden-Nederland
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
  • Geen voorrijkosten

Bel gratis: 085 020 78 78

Riool verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

Online afspraak maken

Maak een afspraak