Gootsteen verstopt Utrecht

Niets is vervelender dan een gootsteen die verstopt is. Woont u in Utrecht of omgeving en loopt uw keukengootsteen slecht door? Dit kan erop wijzen dat uw gootsteen verstopt is. Een verstopping van een afvoer komt in elk huishouden wel eens voor. De oorzaak van de verstopping ligt in vet-, zeep- en etensresten die in de loop van de tijd aan de leiding gaan koeken en de afvoer blokkeren.

Ons werkgebied voor de regio Utrecht

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring
Riool verstopt

Hulp nodig bij het ontstoppen van uw gootsteen?

Heeft u verschillende dingen geprobeerd, bijvoorbeeld met behulp van trekveren, bronnen of sodawater, maar geen effect? De specialisten van JVD Direct Service verhelpen graag uw verstopping. Wij kunnen een T-stuk plaatsen tussen uw afvoer en de sifon. De monteur gaat vervolgens met behulp van een freesmachine een metalen veer in de leiding brengen. Deze veer draait rond in de leiding, waarbij de leiding gereinigd wordt. Omdat er een T-stuk geplaatst is, kan de leiding ook direct gespoeld worden. Hiermee kan de monteur aantonen dat de verstopping is opgelost. Het T-stuk wordt afgesloten met een inspectiedop. Uiteraard zorgen wij ervoor dat wij uw keuken schoon achterlaten.

Let op!

Heeft u gebruikgemaakt van chemicaliën? Het is belangrijk dat u onze monteur daarvan op de hoogte te brengt.

U heeft ervaren hoe vervelend een verstopping is, gelukkig helpen wij u bij het verhelpen van deze verstopping. Maar wist u dat u in de toekomst een verstopping zelf kunt voorkomen? Om een verstopping te voorkomen is het belangrijk dat u geen vet of etensresten door de gootsteen spoelt. Vet hecht zich namelijk gemakkelijk aan de dunne afvoerbuis. Ook etensresten blijven hangen in de afvoerbuis. Beide hopen zich op in de afvoerbuis, waardoor er een verstopping ontstaat.

Bent u benieuwd naar de voordelen van JVD Direct Services? Wij hebben onze voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Dekking in geheel Midden-Nederland
  • 24/7 bereikbaar
  • Wij helpen u zo snel mogelijk
  • Veel ervaring
  • Geen voorrijkosten

Bel gratis: 085 020 78 78

Riool verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

Online afspraak maken

Maak een afspraak