Gootsteen verstopt Den Haag

Niets is vervelender dan een gootsteen die verstopt is. Woont u in Den Haag of omgeving en loopt het water in uw gootsteen niet meer goed weg? Dit kan erop wijzen dat uw gootsteen verstopt is. Bij JVD Direct Service hebben we ruim 30 jaar ervaring met het verhelpen van verstoppingen. We helpen u graag en staan 24/7 voor u klaar!

Ons werkgebied voor de regio Den Haag

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring
Riool verstopt

Lukt het niet om uw verstopping te verhelpen?

Heeft u van alles geprobeerd, zonder resultaat? JVD Direct Service helpt u graag bij het verhelpen van uw verstopping. Heeft u gebruikgemaakt van chemicaliën? Breng ons hier graag van op de hoogte. Voor het verhelpen van de verstopping plaatst onze monteur een T-stuk tussen uw afvoer en de sifon. De monteur brengt met behulp van een freesmachine een metalen veer aan in de leiding. Deze veer draait rond in de leiding, waardoor deze gereinigd wordt. Doordat de monteur een T-stuk heeft geplaatst, kan de leiding direct gespoeld worden en ziet u direct of de verstopping verholpen is.

Al onze voordelen op een rijtje:

  • Dekking in Midden-Nederland
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • 24 uur en 7 dagen voor u bereikbaar
  • Berekenen geen voorrijkosten

Een verstopping voorkomen?

In elk huishouden raakt wel eens een afvoer verstopt, dit is erg vervelend. Een verstopping in de keukenafvoer kunt u in het vervolg voorkomen door geen vet of etensresten meer door de gootsteen te spoelen. Vet en etensresten hechten zich gemakkelijk in de dunne afvoerbuis. Het hoopt zich op met een verstopping tot gevolg.

Bel gratis: 085 020 78 78

Riool verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

Online afspraak maken

Maak een afspraak