Gootsteen verstopt Amsterdam

Niets is vervelender dan een gootsteen die verstopt is. Uw gootsteen loopt dan slecht door en het duurt lang voordat uw gootsteen leeg is. Een verstopping in de keuken komt in elk huishouden wel eens voor. De oorzaak van de verstopping ligt in vet- zeep- en etensresten die in de loop van de tijd aan de leiding gaan koeken.

Ons werkgebied voor de regio Amsterdam

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt

Riool verstopt

Hulp nodig bij het ontstoppen van uw gootsteen?

Heeft u al van alles geprobeerd, zoals met behulp van een trekveer, plopper, soda of ontstoppingsmiddel, maar werkt niks? JVD Direct Services kan u helpen. Wij kunnen een T-stuk plaatsen tussen uw afvoer en de sifon. De monteur gaat vervolgens met behulp van een freesmachine een metalen veer in de leiding brengen. Deze veer draait rond in de leiding, waarbij de leiding gereinigd wordt. Omdat er een T-stuk geplaatst is, kan de leiding ook direct gespoeld worden. Hiermee kan de monteur aantonen dat de verstopping is opgelost. Het T-stuk wordt afgesloten met een inspectiedop. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat uw keuken schoon wordt achtergelaten.

LET OP

Heeft u gebruikgemaakt van chemicaliën? Dan dient u onze monteur daarvan op de hoogte te brengen.

Een verstopping is vervelend, maar wist u al dat u een verstopping zelf kan voorkomen? Spoel nooit vet of etensresten weg door de gootsteen. Vet hecht zich gemakkelijk aan de dunne afvoerbuis en blijft daaraan plakken. Ook etensresten blijven hangen in de afvoerbuis, wat een verstopping tot gevolg heeft. Al onze voordelen op een rijtje:

  • Dekking in geheel Midden-Nederland
  • 24/7 bereikbaar
  • Geen voorrijkosten

Bel gratis: 085 020 78 78

Riool verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

GOOTSTEEN VERSTOPT?

Maak een afspraak