Gootsteen verstopt Amsterdam

Heeft u last van een verstopte gootsteen in Amsterdam of omgeving? En heeft u zelf al het één en ander geprobeerd om uw gootsteen te ontstoppen? Dit kan komen doordat vet-, zeep- en etensresten zich hebben opgehoopt in uw afvoerbuis. Hoe langer dit in de gootsteen blijft hangen, hoe groter de kans op verstopping. Een verstopping is erg vervelend en wilt u natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben, daarom zijn wij bij JVD Direct Service 24/7 voor u bereikbaar!

Ons werkgebied voor de regio Amsterdam

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring
Riool verstopt

Krijgt u uw gootsteen niet ontstopt?

Heeft u al van alles geprobeerd, maar is de verstopping nog niet verholpen? Heeft u gebruikgemaakt van chemicaliën? Laat dit dan graag even aan onze monteur weten. Bij JVD Direct Service helpen we u graag met het oplossen van uw verstopping. Onze monteur plaatst een T-stuk tussen uw afvoer en de sifon. Met behulp van een freesmachine brengt de monteur een metalen veer in de leiding aan. Doordat deze veer ronddraait in de leiding wordt de leiding gereinigd. Doordat er een T-stuk is geplaatst, kan de leiding direct gespoeld worden, hierdoor kunt u direct zien of de verstopping opgelost is. Onze monteur zorgt er natuurlijk voor dat uw keuken schoon wordt achtergelaten.

Al onze voordelen op een rijtje:

  • Dekking in Midden-Nederland
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • 24/7 bereikbaar voor u
  • Geen voorrijkosten

Een verstopping zelf voorkomen

Iedereen krijgt wel eens met een verstopping te maken, dit is natuurlijk erg vervelend. Maar wist u al dat u een verstopping zelf kan voorkomen? Om een verstopping te voorkomen is het belangrijk dat u nooit meer vet of etensresten door uw gootsteen spoelt. Vet en etensresten hechten zich gemakkelijk in de dunne afvoerbuis en blijven daaraan plakken, waardoor het zich ophoopt en een verstopping tot gevolg heeft.

Bel gratis: 085 020 78 78

Riool verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

GOOTSTEEN VERSTOPT?

Maak een afspraak