Gaslekkage vandaag deskundig opgelost • 25 jaar ervaring

24/7 bereikbaar. Bel gratis: 0800 1428

Wist u dat alleen al in Amsterdam 50% van de woningen is voorzien van een verouderde gasleiding (transportleiding)? Dit percentage is enorm hoog, vooral als je erbij stilstaat dat een gaslekkage sneller voor kan komen dan u denkt.

Ontstaan gaslek

Het probleem ontstaat vaak nadat uw gasleverancier een nieuwe hoofdleiding heeft aangelegd. Tijdens het aanleggen hiervan wordt uw binnenleiding afgeperst. Vaak blijkt dat er na het afpersen een lekkage wordt vastgesteld, die erg gevaarlijk kan zijn.
Op het moment dat een lekkage wordt vastgesteld, zal het gasbedrijf uw meter verzegelen zodat u geen gas meer krijgt. Het gasbedrijf adviseert u dan om een loodgieter, bijvoorbeeld JVD Direct Services, te bellen. Zodra deze loodgieter de gasleiding heeft afgeperst en de gasleiding heeft gerepareerd, krijgt u weer gas van uw gasleverancier. Een gaslekkage is vaak te ruiken: aan het gas is een geurtje toegevoegd zodat u het ruikt zodra er een lekkage is.

Juiste apparatuur

JVD Direct Services is een erkend loodgietersbedrijf die gespecialiseerd is in het opsporen van onder andere gaslekkages. Wij hebben de juiste apparatuur in bezit, waardoor het traceren van het probleem zo gebeurd is. Door snel en consequent te werken, zorgen wij ervoor dat uw leiding snel weer gerepareerd is, zodat uw huis weer veilig is.

Bel gratis: 0800 14 28

Tips: wat moet u doen als u gas ruikt?

  • Open gelijk alle ramen en deuren, zodat uw huis goed kan luchten
  • Sluit daarna de hoofdkraan af van de gasmeter
  • Maak geen gebruik van open vuur, zelfs het gebruik van een aansteker of lucifer is zeer gevaarlijk. Doe dit dus nooit!
  • Bel direct uw gasleverancier om deze op de hoogte te stellen van de situatie

Jaarlijkse controle

Ons advies is om uw gasapparatuur jaarlijks te controleren. Ook voor controles zijn wij altijd beschikbaar voor u. Al onze monteurs zijn door niemand minder dan Gastec Nederland opgeleid. Ook is JVD Direct Services aangesloten bij de brancheorganisatie UNETO-VNI.
Neem nu vrijblijvend contact op met JVD Direct Services. Wij staan altijd klaar om u van uw problemen af te helpen.

Ons werkgebied

Amsterdam

Haarlem

Almere

Lelystad

Amersfoort

Utrecht

Den Haag

Gaslekkage

Gaslekkage?

Afspraak maken

Ervaringen

Afgelopen week last gehad van gaslekkage in onze woning, erg vervelend. De gasspecialist was snel aanwezig en heeft het probleem snel opgelost. Ik ben blij met het werk en ik ben vriendelijk geholpen, ook aan de telefoon.
Irma