Gaskachel reparatie /onderhoud + aansluiten • JVD Direct Services • 25 jaar ervaring

24/7 bereikbaar. Bel gratis: 0800 1428

Dat ieder verwarmingsapparaat periodiek onderhoud nodig heeft, hoeven wij u natuurlijk niet te vertellen. Een gaskachel is daar zeker geen uitzondering op. Doordat een gaskachel vlammen verspreidt over een groot deel van het apparaat, is het van groot belang dat alle onderdelen goed schoongemaakt worden, zodat er geen fouten kunnen optreden. U heeft vast weleens van een koolmonoxidevergiftiging gehoord: een gemene sluipmoordenaar. Door bijvoorbeeld onvolledige verbranding komt er te veel koolmonoxide in een ruimte, wat dodelijk is. Het ergste van dit alles is dat koolmonoxide niet te ruiken is, en bewoners hieraan kunnen overlijden zonder dat ze het doorhebben.

Problemen zitten vaak in kleine dingen.

Vaak zitten de problemen in kleine onderdelen, zoals bijvoorbeeld een thermokoppel die veel problemen kan geven. Maar ook de rookafvoer kan een gevaarlijk probleem vormen. Soms zo erg dat het fatale gevolgen heeft. Goed moment dus om uw gaskachel te laten controleren, voordat er bij u ook problemen de kop op steken.

Voorkom de meeste problemen door regelmatig onderhoud

Door jaarlijks uw gaskachel te onderhouden, is 90% van de problemen al te voorkomen. Maar als uw gaskachel gerepareerd is, wil dat niet zeggen dat het voor altijd is opgelost, daarom is het belangrijk dat u jaarlijks uw gaskachel laat onderhouden. Bovendien heeft u op die manier veel langer plezier van uw gaskachel. JVD Direct Services adviseert u minimaal een keer per jaar onderhoud te laten uitvoeren aan uw gaskachel. Zo bent u ervan verzekert dat u uw gaskachel veilig kan gebruiken. Ook zijn wij gespecialiseerd in het aansluiten van al uw gasapparatuur.

Bel gratis: 0800 14 28

Let op!

Gaskachels zijn niet geschikt om hele woningen mee te verwarmen. Dit is niet alleen vanwege de hoge stookkosten, maar ook omdat de warmte maar vanuit een punt komt. Vaak hebben de oudere gaskachels nog geen lucht af- en toevoer van en naar de kachel, waardoor alle giftige gassen direct uw huis binnenkomen. Dit kan zeer schadelijk zijn voor uw gezondheid. Mocht u alsnog willen stoken met een gaskachel zonder lucht af- en toevoer, zorg er dan voor dat uw huis voldoende geventileerd is. Zelfs als het kwik onder nul daalt, is het aan te raden om te alle tijden genoeg ventilatie te hebben. JVD Direct Services kan u helpen met het onderhoud, de reparatie en het aansluiten van al uw gasapparatuur. U kunt ons 24/7 bereiken. Daarnaast bieden wij een extra service aan: u hoeft namelijk echt niet de hele dag thuis te blijven als wij komen. De monteur geeft een half uur voordat hij vertrekt een belletje, waardoor u precies weet wanneer u de monteur kunt verwachten. Neem nu vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Ons werkgebied

Amsterdam

Haarlem

Almere

Amersfoort

Utrecht

Den Haag

Purmerend

Alkmaar

Gaskachel reparatie

Gaskachel reparatie /onderhoud?

Afspraak maken

Ervaringen

Gaskachel top schoongemaakt Vorige week heeft JVD onze DRU gaskachel helemaal schoongemaakt, we zijn superblij. De kachel geeft nu veel meer warmte af en de monteur gaf ons goede tips hoe we zelf ervoor kunnen zorgen dat hij beter schoon blijft.
Theo
Ik heb een oude gaskachel en die ging stuk, ik dacht dat de kachel niet meer te repareren zou zijn. Via de buren kwam ik bij JVD terecht. Binnen 1 uurtje had de monteur hem weer aan de praat. Hij doet het perfect. Dank je wel!
Marjolein
Onze kachel doet het niet meer. Komt doordat het vonk stiffy niet werkt. Gehoord van kennissen dat het een goed bedrijf is.
Marco