Gasfornuis aansluiten door de expert in uw regio. Bel JVD Direct Services

24/7 bereikbaar. Bel gratis 0800 1428

Heeft u een gasfornuis dat moet worden aangesloten? JVD Direct Services is gespecialiseerd in het werken met gas en gasfornuizen en kan u helpen, zodat u zo snel mogelijk gebruik kan maken van uw kookplaat!

Bel de expert voor het installeren van fornuizen: 0800 1428

Het gasfornuis is nog altijd de meest gebruikte manier om eten te koken. Het grootste voordeel van een gasfornuis is dat het vuur perfect instelbaar is. Niet zoveel warmte nodig? Dan zet je de gaspit lager en je merkt meteen resultaat. Erg efficiënt. Er zijn verschillende soorten fornuizen, zoals een ingebouwd of vrijstaand fornuis. Een keukenkast met een gaskookplaat of gecombineerd met een gasoven. Het kan een echte eyecatcher worden in uw keuken. Belangrijk bij elk kookmeubel is de aansluiting daarvan. Aangezien dit een moeilijke en serieuze klus is, is het nuttig hiervoor een expert met een certificaat in te schakelen. Er moet namelijk rekening gehouden worden met de mogelijke gevaren van gas. Veiligheid staat te alle tijden voorop.

Bel gratis: 0800 14 28

Meer dan 25 jaar ervaring in het aansluiten van gasfornuizen

Jan van Dijkhuizen is in 1991 zijn service begonnen en is nu een mooi familiebedrijf met veel ervaring in het aansluiten van gasfornuizen. Van het merk Bosch, tot Etna en Falcon, JVD Direct Services B.V. heeft er ervaring mee. Vakkundig, snel én met vriendelijke service uw gasfornuis aansluiten? Bel de expert JVD Direct Services B.V. gratis via 0800-1428 en we zullen u zo snel mogelijk van dienst zijn.

Waarom JVD Direct Services B.V.:

  • meer dan 25 jaar ervaring;
  • een vriendelijk en persoonlijk familiebedrijf;
  • snel aanwezig en uw gasfornuis is snel aangesloten;
  • geen voorrijkosten;
  • u wordt een half uur van tevoren gebeld wanneer de installateur naar u toekomt.

Wilt u professioneel uw gasfornuis laten installeren?

Bel de erkende gasexpert op 0800-1428 of stel uw vraag via ons contactformulier.

Ons werkgebied

Amsterdam

Haarlem

Almere

Lelystad

Amersfoort

Utrecht

Den Haag

gasfornuis aansluiten

Gasfornuis laten aansluiten?

Afspraak maken

Ervaringen

Omdat we het aansluiten van het gasfornuis goed wilden doen, wilden we dat niet zelf doen. JVD heeft een gasspecialist, die kwam langs en heeft ons zeer professioneel geholpen; we zagen dat hij veel ervaring heeft. We weten nu dat het echt goed werkt. Vriendelijk bedankt!
Aniek en Martijn