Gasfornuis aansluiten

Altijd een monteur in uw regio.

Heeft u een gasfornuis gekocht of bent u van plan deze te kopen en moet deze worden aangesloten? Laat een loodgieter uw gasfornuis aansluiten zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. JVD Direct Service zorgt ervoor dat uw gaskookplaat aansluiten goed gebeurt, zodat u zo snel mogelijk gebruik kan maken van uw kookplaat!

Ons werkgebied

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt

Riool verstopt

Bel de expert gasfornuis voor het installeren van uw gasfornuis: 085 10 58 201

Het gasfornuis is nog altijd de meest gebruikte manier om eten te koken. Het grootste voordeel van een gasfornuis is dat het vuur perfect instelbaar is. Niet zoveel warmte nodig? Dan zet je de gaspit lager en je merkt meteen resultaat. Erg efficiënt. Er zijn verschillende soorten fornuizen, zoals een ingebouwd of vrijstaand fornuis. Een keukenkast met een gaskookplaat of gecombineerd met een gasoven. Het kan een echte eyecatcher worden in uw keuken. Belangrijk bij elk kookmeubel is de aansluiting daarvan. Aangezien dit een moeilijke en serieuze klus is, is het nuttig hiervoor een expert in te schakelen. Er wordt namelijk gewerkt met aan gasaansluiting, waarbij rekening gehouden moet worden met de gevaren van gas. Veiligheid staat te allen tijde voorop.

Meer dan 25 jaar ervaring met aansluiting gasfornuis

Jan van Dijkhuizen is in 1991 zijn service begonnen en is nu een mooi familiebedrijf met veel ervaring met het fornuis aansluiten. Van het merk Bosch, tot Etna en Falcon, JVD Direct Services B.V. heeft er ervaring mee. Vakkundig, snel én met vriendelijke service uw gasfornuis aansluiten? Bel de expert JVD Direct Services B.V. gratis via 0800-1428 en we zullen u zo snel mogelijk van dienst zijn. Dit loodgietersbedrijf is gevestigd in Amsterdam west en dus erg goed bereikbaar in Amsterdam en omstreken.

Waarom JVD Direct Services B.V.:

  • meer dan 25 jaar ervaring, o.a. met gasfornuis aansluiten;
  • een vriendelijk en persoonlijk familiebedrijf;
  • snel aanwezig voor aansluiting gasfornuis;
  • geen voorrijkosten;
  • u wordt een half uur van tevoren gebeld wanneer de installateur naar u toekomt.

Wilt u professioneel uw gasfornuis laten installeren?

Bel de erkende gasexpert van Amsterdam op 085 020 78 78 of stel uw vraag via ons contactformulier.

Bel gratis: 085 020 78 78

Riool verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

Gasfornuis aansluiten?

Maak een afspraak