Gasfornuis aansluiten

Altijd een monteur in uw regio.

Heeft u een gasfornuis gekocht of bent u van plan deze te kopen en moet deze worden aangesloten? Laat een loodgieter uw gasfornuis aansluiten zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. JVD Direct Service zorgt ervoor dat uw gaskookplaat aansluiten goed gebeurt, zodat u zo snel mogelijk gebruik kan maken van uw kookplaat!

Ons werkgebied

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt

Riool verstopt

Bel de expert gasfornuis voor het installeren van uw gasfornuis: 085 10 58 201

De meest gebruikte warmtebron in de keuken is nog altijd het gasfornuis. Er zijn verschillende soorten fornuizen, zo kunt u kiezen voor een ingebouwd of vrijstaand fornuis. Het grootste voordeel van koken op gas is dat het een hele toegankelijke warmtebron is, waarbij de temperatuur gemakkelijk instelbaar is. Om gebruik te kunnen maken van uw gasfornuis moet deze worden aangesloten op een gasaansluiting. Het is belangrijk dat het gas aansluiten zorgvuldig gedaan wordt en dat er hierbij rekening wordt gehouden met de gevaren van gas om een gaslekkage te voorkomen. Veiligheid staat te allen tijde voorop. Schakelt u liever een expert in voor het aansluiten van uw gasfornuis? JVD Services helpt u graag hierbij!

Meer dan 25 jaar ervaring met gas aansluiten

In 1991 is Jan van Dijkhuizen begonnen met JVD Direct Services B.V., dat nu is uitgegroeid tot een mooi familiebedrijf die veel ervaring heeft met het fornuis aansluiten. Zo hebben we ervaring met gasfornuizen van het merk Bosch, tot en met Etna en Falcon. Onze services kunt u omschrijven als vakkundig, snel en vriendelijk. Uw gasfornuis aansluiten door een expert? Bel ons gratis en vrijblijvend via 0800-1428 en we zullen u zo snel mogelijk van dienst zijn.

Waarom JVD Direct Services B.V.:

  • meer dan 25 jaar ervaring, o.a. met gasfornuis aansluiten;
  • een vriendelijk en persoonlijk familiebedrijf;
  • snel aanwezig voor aansluiting gasfornuis;
  • geen voorrijkosten;
  • u wordt een half uur van tevoren gebeld wanneer de installateur naar u toekomt.

Wilt u professioneel uw gasfornuis laten installeren?

Bel de erkende gasexpert van Amsterdam op 085 020 78 78 of stel uw vraag via ons contactformulier.

Bel gratis: 085 020 78 78

Riool verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

Gasfornuis aansluiten?

Maak een afspraak