Wasmachine afvoer verstopt · 25 jaar ervaring · JVD Direct Services Amsterdam

24 uur per dag 7 dagen in de week. Bel gratis: 085 0207878

Hoort u gebubbel in de leiding of komt er zeepsop uit? Dan is waarschijnlijk uw wasmachine-afvoer verstopt. Omdat de wasmachine via uw pvc-systeem veel vuil afvoert naar het riool, kan dit vuil zich gaan ophopen en een verstopping veroorzaken. Hoe vaker u wast, hoe eerder dit zal gebeuren. De grote boosdoeners van een verstopping in uw wasmachine zijn vet- en zeepresten. Deze blijven plakken aan de afvoer, waardoor het water moeilijk kan wegspoelen.

Snel opgelost
Als u zo’n verstopping al eens meegemaakt hebt, zult u weten hoe vervelend dit is. Vooral bij grote gezinnen die veel wassen draaien hoopt de stapel was zich dan op. Erg vervelend, maar gelukkig bieden wij een oplossing!

Bel gratis: 0800 14 28

Jarenlange ervaring
JVD Direct Services is één van de snelst groeiende rioleringsbedrijven in Noord- en Midden-Nederland. Onze monteurs zijn 24/7 bereikbaar en staan altijd klaar om u direct te helpen. Omdat wij 25 jaar ervaring hebben, weten wij precies wat het juiste gereedschap is voor uw probleem. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan.

Wij bellen u een half uur voordat de geplande monteur er is, dus u hoeft niet de hele dag thuis te blijven.

Ons werkgebied voor Amsterdam

Werkgebied Amsterdam

Hoofdkantoor
JVD Direct Services B.V.

Wasmachine-afvoer verstopt

Wasmachine afvoer verstopt?

Afspraak maken

Ervaringen

Snel en vriendelijk Afvoer van de wasmachine was verstopt. Zelf nog geprobeerd te verhelpen met een veer maar niet gelukt. 's ochtends gebeld en nog dezelfde ochtend is de verstopping verholpen door een professionele en vriendelijke monteur, die alles keurig achterliet. Heel erg fijn!
Henne