Douche afvoer verstopt? Altijd snel aanwezig · 25 jaar ervaring in Amsterdam e.o.

24 uur per dag 7 dagen in de week. Bel gratis: 0800 1428

Tijdens het douchen staat u ineens in een laagje water. Doordat zeepresten en haren tijdens het douchen in uw afvoerputje blijven hangen, ontstaat er een verstopping. Dit kan ervoor zorgen dat na een lange douche uw hele badkamer blank staat met water, en dat wilt u natuurlijk niet.

Een simpele verstopping kan al gauw door zowat alle bedrijven worden verholpen, maar als de verstopping wat ingewikkelder is, is er meer kennis en vakmanschap nodig. In dat geval bent u beter af bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het reinigen, inspecteren en ontstoppen van riolen en afvoeren, zoals JVD Direct Services.

Kleine veermachine
Een doucheput is doorgaans toegankelijk met een mechanische ontstopper. Als dit niet werkt, hebben wij verenmachines tot onze beschikking die zeer geschikt zijn voor keuken- en badkamerafvoeren. Zoals de naam al doet vermoeden, brengen deze machines machinaal een veer in de leiding, waarbij deze veer langzaam met draaiende bewegingen door de verstopping gaat. Wij hebben voor elke maat afvoerleiding de geschikte machine. De kleine veermachine is geschikt voor afvoerleidingen van 32, 40 en 50mm. Deze machine is ook geschikt voor afvoerleidingen met haakse bochten.

Middelste veermachine
Heeft u een uitzonderlijk lange afvoerleiding, zoals in een appartement of kantoorgebouw, dan kunnen wij met onze middelste veer leidingen tot 15 meter reinigen. Is de verstopping zwaarder, dan kan deze veer worden voorzien van freeskoppen.

Bel gratis: 0800 14 28

Grote veermachine
Is uw leiding nog langer, dan hebben wij ook nog een grote veermachine, die toiletafvoeren en standleidingen ontstopt tot een lengte van 30 meter.
Bij sommige douchebakken of baden is de afvoer moeilijk te bereiken, maar de specialisten van JVD zijn inventief, en streven ernaar uw doucheafvoer zonder schade aan uw tegelwerk of sanitair door te laten lopen.

JVD Direct Services is al 25 jaar dé specialist in het ontstoppen en reinigen van uw afvoer- en rioolsystemen. Of het nou om een verstopping in toilet, gootsteen of douche gaat: onze specialisten staan klaar om dit voor u op te lossen. Wij werken met de modernste apparatuur en hebben de juiste kennis om iedere verstopping te verhelpen. Wij lossen dagelijks verstoppingen op in badkamers, en vaak is dat binnen een uur al gebeurt.

Ons werkgebied voor Amsterdam

Werkgebied Amsterdam

Hoofdkantoor
JVD Direct Services B.V.

Douche-afvoer verstopt

Douche afvoer verstopt?

Afspraak maken

Ervaringen

Gaskachel top schoongemaakt Vorige week heeft JVD onze DRU gaskachel helemaal schoongemaakt, we zijn superblij de kachel geeft nu veel meer warmte af en de monteur gaf ons erg goede tips hoe we zelf ervoor kunnen zorgen dat hij beter schoon blijft.
Theo
Gaskachel top schoongemaakt Ik heb een oude gaskachel en die ging stuk, ik dacht die is echt niet meer te repareren. Via de buren kwam ik bij JVD terecht. Binnen 1 uurtje had de monteur hem weer aan de praat. Hij doet het perfect. Dank je wel!
Marjolein
kachel doet het niet meer.komt doordat het vonk stiffy niet werkt Gehoord van kenissen dat het een goed bedrijf is
Marco
Goede service Ik kwam thuis en constateerde dat het toilet verstopt was. Ik bel JVD en ben zeer te spreken over de snelheid en vriendelijk contact door telefoon. Binnen één uur kwam er een vriendelijke monteur is het probleem zeer snel heeft opgelost. JVD bedankt! Groet Ad.
Ad
Netjes en snel Ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara
Prima bedrijf Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Klantgerichte service Professioneel en zeer vriendelijk. Dakgoot is goed schoongemaakt en het water kan weer worden afgevoerd. We kregen ook nog nuttige tips om de dakgoot vrij te houden.
Ivo de Bruin
De kelder overstroming geweldig opgelost. Snel en adequaat werd ik door JVD geholpen en werd ook de oorzaak van de wateroverlast kundig in kaart gebracht en gerepareerd. Heel veel dank aan de uitstekende monteurs.
Els Geurtz
Snel en vriendelijk Afvoer van de wasmachine was verstopt. Zelf nog geprobeerd te verhelpen met een veer maar niet gelukt. 's ochtends gebeld en nog dezelfde ochtend is de verstopping verholpen door een professionele en vriendelijke monteur, die alles keurig achterliet. Heel erg fijn!
Henne
Top service en afhandeling! Gisteravond ging onze CV ketel stuk. Na verschillende 24uurs services te hebben gebeld kwamen wij uit bij JVD. Goede service en vandaag stond er gelijk een monteur op de stoep. Monteur Jan heeft goed, professioneel en netjes werk geleverd en tevens is hij ook nog vriendelijk en gezellig. JVD heeft een goede indruk op ons gemaakt en wij blijven bij deze dan ook klant bij jullie. Top service en afhandeling!!
Ron & Mariska
Snel en adequaat werd ik door Jvd geholpen en werd ook de oorzaak van de verstopte gootsteen kundig in kaart gebracht en gerepareerd. Heel veel dank aan de uitstekende monteurs.
Els Greutz
Ik kwam thuis en constateerde dat het toilet verstopt was. Ik bel JVD en ben zeer te spreken over de snelheid en vriendelijk contact door telefoon. Binnen één uur kwam er een vriendelijke monteur is het probleem zeer snel heeft opgelost. JVD bedankt! Groet Ad.
Ad
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Professioneel en zeer vriendelijk. Afvoer werkt weer prima. We kregen ook nog nuttige tips om de afvoer vrij te houden.
Ivo de Bruin
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD. Bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reperatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara
Onze afvoer was verstopt. Zelf nog geprobeerd te verhelpen met een veer maar niet gelukt. 's ochtends gebeld en nog dezelfde ochtend is de verstopping verholpen door een professionele en vriendelijke monteur, die alles keurig achterliet. Heel erg fijn!
Henne