Een stinkend riool

Altijd een monteur in uw regio.

Stankoverlast vanuit uw riool is erg vervelend. Vaak zijn de oorzaken een slecht functionerende riolering, een breuk of scheur in de riolering of een lekkage. Soms functioneert uw riolering al helemaal niet meer, en zult u snel last krijgen van stankoverlast. Het is vaak een groot probleem en moet daarom snel opgelost worden.

Ons werkgebied

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt

Riool verstopt

Rookinspectie

JVD Direct Services lost stankoverlast op door middel van een rookinspectie. Door de rookinspectie kan een open verbinding of een breuk in uw riool opgespoord worden, zodat dit zo snel mogelijk kan worden opgelost. De rookgenerator wordt hierbij aangesloten op uw rioolstelsel, en de ventilator blaast de rook in de leiding. Hierdoor ontstaat er overdruk, waardoor scheurtjes of breuken zichtbaar worden.

Specialist riooltechniek

JVD Direct Services is dé specialist op het gebied van riooltechniek in Noord- en Midden-Nederland. Met een team van goed opgeleide monteurs staan wij 24 uur per dag voor u klaar. Met onze zeer geavanceerde apparatuur lossen wij uw probleem snel en met gemak op.

Bel gratis: 085 020 78 78

Riool verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

LAST VAN EEN STINKEND RIOOL?

Maak een afspraak