Douche afvoer verstopt

Altijd een monteur in uw regio.

Is uw doucheputje verstopt? Dit merkt u als het water tijdens het douchen niet meer goed wegstroomt. Doordat zeepresten en haren tijdens het douchen in uw douche afvoer blijven hangen, raakt het doucheputje verstopt. Laat uw douche afvoer vakkundig reinigen door JVD Direct Services, zo is het probleem snel verholpen!

Ons werkgebied

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt

Riool verstopt
Een simpele verstopping kunt u door veel bedrijven laten verhelpen, maar als de verstopping ingewikkelder is, is er meer kennis en vakmanschap nodig. In dat geval bent u beter af bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het reinigen, inspecteren en ontstoppen van riolen en afvoeren, zoals JVD Direct Services.

Kleine veermachine, speciaal voor de douche afvoer

Een doucheputje is doorgaans toegankelijk met een mechanische ontstopper. Als dit niet werkt, hebben wij verenmachines tot onze beschikking die zeer geschikt zijn voor keuken- en badkamer afvoeren. Zoals de naam al doet vermoeden, brengen deze machines machinaal een veer in de leiding, waarbij deze veer langzaam met draaiende bewegingen door de verstopping gaat. Wij hebben voor elke maat afvoerleiding de geschikte machine. De kleine veermachine is geschikt voor afvoerleidingen van 32, 40 en 50mm. Deze machine is ook geschikt voor afvoerleidingen met haakse bochten.

Middelste veermachine

Heeft u een uitzonderlijk lange afvoerleiding, zoals in een appartement of kantoorgebouw, dan kunnen wij met onze middelste veer leidingen tot 15 meter reinigen. Is de verstopping zwaarder, dan kan deze veer worden voorzien van freeskoppen.

Bel gratis: 085 020 78 78

Riool verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

Online afspraak maken

Maak een afspraak