Douche afvoer verstopt? · 25 jaar ervaring · JVD Direct Services

24/7 bereikbaar. Bel gratis 0800 1428

Tijdens het douchen staat u ineens in een laagje water. Doordat zeepresten en haren tijdens het douchen in uw afvoerputje blijven hangen, ontstaat er een verstopping. Dit kan ervoor zorgen dat na een lange douche uw hele badkamer blank staat met water, en dat wilt u natuurlijk niet.

Een simpele verstopping kan al gauw door zowat alle bedrijven worden verholpen, maar als de verstopping wat ingewikkelder is, is er meer kennis en vakmanschap nodig. In dat geval bent u beter af bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het reinigen, inspecteren en ontstoppen van riolen en afvoeren, zoals JVD Direct Services.

Kleine veermachine, speciaal voor de douche afvoer
Een doucheput is doorgaans toegankelijk met een mechanische ontstopper. Als dit niet werkt, hebben wij verenmachines tot onze beschikking die zeer geschikt zijn voor keuken- en badkamerafvoeren. Zoals de naam al doet vermoeden, brengen deze machines machinaal een veer in de leiding, waarbij deze veer langzaam met draaiende bewegingen door de verstopping gaat. Wij hebben voor elke maat afvoerleiding de geschikte machine. De kleine veermachine is geschikt voor afvoerleidingen van 32, 40 en 50mm. Deze machine is ook geschikt voor afvoerleidingen met haakse bochten.

Middelste veermachine
Heeft u een uitzonderlijk lange afvoerleiding, zoals in een appartement of kantoorgebouw, dan kunnen wij met onze middelste veer leidingen tot 15 meter reinigen. Is de verstopping zwaarder, dan kan deze veer worden voorzien van freeskoppen.

Bel gratis: 0800 14 28

Grote veermachine
Is uw leiding nog langer, dan hebben wij ook nog een grote veermachine, die toiletafvoeren en standleidingen ontstopt tot een lengte van 30 meter.
Bij sommige douchebakken of baden is de afvoer moeilijk te bereiken, maar de specialisten van JVD zijn inventief, en streven ernaar uw doucheafvoer zonder schade aan uw tegelwerk of sanitair door te laten lopen.

JVD Direct Services is al 25 jaar dé specialist in het ontstoppen en reinigen van uw afvoer- en rioolsystemen. Of het nou om een verstopping van de afvoer in toilet, gootsteen of douche gaat: onze specialisten staan klaar om dit voor u op te lossen. Wij werken met de modernste apparatuur en hebben de juiste kennis om iedere verstopping te verhelpen. Wij lossen dagelijks verstoppingen op in badkamers, en vaak is dat binnen een uur al gebeurt.

Ons werkgebied

Werkgebied Amsterdam

Hoofdkantoor
JVD Direct Services B.V.

Utrecht

Den Haag

Douche-afvoer verstopt

Douche afvoer verstopt?

Afspraak maken

Ervaringen

Douche was goed verstopt bij onze woning in Zwanenburg, we konden het niet meer zelf oplossen. Het probleem is prima en snel verholpen door JVD, top.
Adriaan