Dakgoot verstopt of laten reinigen? Laat het direct verhelpen door JVD Direct Services

24/7 bereikbaar. Bel gratis 0800 1428

Veel huishoudens hebben een vervuilde dakgoot. Een dakgoot is vaak niet het eerste waar u aan denkt bij het onderhouden van uw woning. Toch hoopt vuil zoals bladeren en takjes zich snel op in uw dakgoot, en is het van belang dat deze jaarlijks wordt gereinigd.

Dakgoot schoonmaken

Een dakgoot moet door verschillende oorzaken regelmatig worden schoongemaakt. Oorzaken voor een verstopte of vervuilde dakgoot zijn takjes, mos, vogelpoep en afval van de dakpannen. Op een gegeven moment kan het hemelwater niet meer verder stromen en heeft u last van een verstopping. De gevolgen kunnen vervelend zijn.

Lekkages
U wilt er niet aan denken welke problemen een verstopte dakgoot met zich mee kan brengen. Lekkages en water dat langs de muren stroomt zijn slechts het begin. Dit water gaat zich achter de buitenmuren nestelen waardoor schimmel, houtrot en vorstschade ontstaat. Maar ook kan een verstopte dakgoot door het gewicht van het water losraken van de muur. En heeft u er weleens bij stilgestaan dat een vervuilde dakgoot een grotere kans geeft op een verstopping in uw riolering?

Bel gratis: 0800 14 28

Regelmatig onderhoud
Zoals u kunt lezen is het noodzakelijk om uw dakgoot 1 tot 2 keer per jaar door een specialist te laten reinigen. U voorkomt zo een heleboel problemen. JVD Direct Services is gespecialiseerd in het reinigen van dakgoten. Wij ontstoppen uw afvoerpijpen binnen no-time, zodat het water gewoon door kan lopen zonder dat het vuil zich ophoopt.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Het reinigen van uw dakgoot
  • Het plaatsen van bladvangers
  • Inspectie van uw dakgoot
  • Het ontstoppen van afvoeren en regenpijpen
  • Advies

Neem direct vrijblijvend contact op met JVD Direct Services. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Ons werkgebied voor Amsterdam

Werkgebied Amsterdam

Hoofdkantoor
JVD Direct Services B.V.

Dakgoot ontstoppen/reinigen

Dakgoot ontstoppen/reinigen?

Afspraak maken

Ervaringen

Klantgerichte service Professioneel en zeer vriendelijk. Dakgoot is goed schoongemaakt en het water kan weer worden afgevoerd. We kregen ook nog nuttige tips om de dakgoot vrij te houden.
Ivo de Bruin