Dakgoot ontstoppen of reinigen

Altijd een monteur in uw regio.

Is uw dakgoot verstopt? Het is vaak niet het eerste waar u aan denkt, toch kan een verstopte dakgoot vele problemen met zich mee brengen. Door alle bladeren, takjes, afval van de dakpannen of vogelpoep raakt uw dakgoot verstopt. Het hemelwater kan dan niet meer verder stromen. Het gevolg kan lekkage of water langs uw muren zijn, wat kan leiden tot schimmel in uw buitenburen. Bij JVD Direct Services raden wij aan om uw dakgoot 1 à 2 keer te laten reinigen. Wanneer heeft u uw dakgoot voor het laatst gereinigd? Maak snel een afspraak en voorkom lekkage.

Ons werkgebied

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt

Riool verstopt

Dakgoot schoonmaken

Een dakgoot moet door verschillende oorzaken regelmatig worden schoongemaakt. Oorzaken voor een verstopte of vervuilde dakgoot zijn takjes, mos, vogelpoep en afval van de dakpannen. Op een gegeven moment kan het hemelwater niet meer verder stromen en heeft u last van een verstopping. De gevolgen kunnen vervelend zijn.

Lekkages

U wilt er niet aan denken welke problemen een verstopte dakgoot met zich mee kan brengen. Lekkages en water dat langs de muren stroomt zijn slechts het begin. Dit water gaat zich achter de buitenmuren nestelen waardoor schimmel, houtrot en vorstschade ontstaat. Maar ook kan een verstopte dakgoot door het gewicht van het water losraken van de muur. En heeft u er weleens bij stilgestaan dat een vervuilde dakgoot een grotere kans geeft op een verstopping in uw riolering?

Regelmatig onderhoud

Zoals u kunt lezen is het noodzakelijk om uw dakgoot 1 tot 2 keer per jaar door een specialist te laten reinigen. U voorkomt zo een heleboel problemen. JVD Direct Services is gespecialiseerd in het reinigen van dakgoten. Wij ontstoppen uw afvoerpijpen binnen no-time, zodat het water gewoon door kan lopen zonder dat het vuil zich ophoopt.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Het reinigen van uw dakgoot
  • Het plaatsen van bladvangers
  • Inspectie van uw dakgoot
  • Het ontstoppen van afvoeren en regenpijpen
  • Advies

Neem direct vrijblijvend contact op met JVD Direct Services. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Bel gratis: 085 020 78 78

Riool verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

Online afspraak maken

Maak een afspraak